Dut ağacı ve çivi

hepastios

Editör
hepastios Apollon01
afkadaşım ağacta cakılı çivilerde genellikle tılsım olur.bu şekilde yapılması söylenir.başımada gelmiştir.
cividen 1 adım atıp bir ölçüm yapmanı tavsiye ederim.egerki yok ise karsısındaki dikkat cekici ne vatsa oda kaya zaten orda çalışma yap..
Bu güzel bilgi için sağol üstadım eyvallah

hepastios

Editör
Resimlerle alakali ustalarimiz cok guzel bilgiler verip yol gostermis.ben sadece 2. resimdeki kayanin ortasindaki kare oyma gibi siyah olan alan icin tahminen adak yapilan kan akitilan alanmis bayagida akiltilmis siyahliga bakinca..civi olayi buraya yakinsa guzel bir tilsimlama yapilmis olabilir dikkatli olmak lazim diyecem..ayrica konunun tamamini okumadim ama anladigim kadariyla kilose olmasi lazimdi varmis akan su olmasi lazimdi oda varmis.tek sikinti bazi yerlere yakin olmasi burda nasil islem yapilacak planlamasi cok iyi yapilmali yoksa sonu husranla bitebilir
Sağol hocam çok haklısın eyvallah

Apollon01

Moderatör
Moderatör
@hepastios @Apollon01
afkadaşım ağacta cakılı çivilerde genellikle tılsım olur.bu şekilde yapılması söylenir.başımada gelmiştir.
cividen 1 adım atıp bir ölçüm yapmanı tavsiye ederim.egerki yok ise karsısındaki dikkat cekici ne vatsa oda kaya zaten orda çalışma yap..
Mhmt82 kardeşim çok teşekkür ediyorum bu güzel bilgi için; başıma gelmedi ama olaki gelebilir, bilmekte fayda var, hepastios ustam ben resimde biryer çizdim sarı ve turuncu görmemiş olabilirsin; turuncu ile çizdiğim yerler %99 dolu olur iyi incele pass geçme kolay gelsin

hepastios

Editör
@hepastios ustam burası güzel bir yer ama çizdiğim yerleri çubukla iyi incele, o dizili taşşların altına iyi bak kolay gelsin inşallah boş çıkmaz, çevrede daha derin araştırma yap, on numara bir yer, o taşları oraya dizen kimse öylece duruyor, yerinden milim oynamamış biraz derin olabilir oda şansına artık kolay gelsin
Özür diliyorum ustam uyarmasan görmeyecektim eyvallah sağol en kısa zamanda işaretledigin yerlere bakacam selametle

hepastios

Editör
Ustalarım hepinizin yapmış olduğu deyerli yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum sağlıcakla

hepastios

Editör
ateşi yer belli olsun diye verdim.o çevredeki kanallar daire şeklinde onlara dikkat çekmek istedim.zannedersem tam o ateşin altındada bi işaret vardı.o kanalları iyi gözlemle bi daha gidince.neyin nesi bakalım.çivinin etrafınıda her yönüyle fotola.böyle bilgi alamazsın.ağacı dallarına kadar çek.çivi tamamen çakılımı ne kadarı dışarda.yönleri.bol bol fotola.
Tamam usta eyvallah cumartesi kısmetse tekrar dedigin gibi fotolayacam selametle

30061977

Engellendi
sir alanı değilse izin al mezarları tespit et ama açma direk mali bul .
olsun bitsin .
jandarma da sana kostek olacağına destek olsun kardes

Turko

Uzman
Merhabalar arkadaşlar. Aylardır siteyi takip ediyorum cesaretimi toplayıp üye oldum . Sizleri takip etmek çok keyifli. Muazzam konular işleniyor. Harika bilgiler edindim. Herkese teşekkürler . Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Sizlerden öğrendiğim kadarı ile bende fikrimi beyan etmek istiyorum. Harika bir yer . Hiç birinin birbiri ile alakası yok. Dut ağacın daki çizi düz çakılmış yakın çevrede kapalı alan olduğunu söylüyor. Diğer fotoğraf ise çivi nin baktığı denilen kayanın alnın da damga var defin işinin bittiğini ve kayanın yakının da mezar olduğunu söyler eğer kaya köklü ise aşağıda kaya da girişi vardır. Koltuk denilen kayanın acısı çok kötü anlaşılmıyor. sahura kadar atış serbesttttt ? çenemin yayları azcık gevşek bugün.

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
Merhabalar arkadaşlar. Aylardır siteyi takip ediyorum cesaretimi toplayıp üye oldum . Sizleri takip etmek çok keyifli. Muazzam konular işleniyor. Harika bilgiler edindim. Herkese teşekkürler . Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Sizlerden öğrendiğim kadarı ile bende fikrimi beyan etmek istiyorum. Harika bir yer . Hiç birinin birbiri ile alakası yok. Dut ağacın daki çizi düz çakılmış yakın çevrede kapalı alan olduğunu söylüyor. Diğer fotoğraf ise çivi nin baktığı denilen kayanın alnın da damga var defin işinin bittiğini ve kayanın yakının da mezar olduğunu söyler eğer kaya köklü ise aşağıda kaya da girişi vardır. Koltuk denilen kayanın acısı çok kötü anlaşılmıyor. sahura kadar atış serbesttttt ? çenemin yayları azcık gevşek bugün.
Ustam yarismaci arkadaslara basari dilememisin.. guzel giris gelisme ve sonuc..allaha emanet