Kardeş bak eski haritadan gördüklerimi yazıyorum şuan Bulgar tarafında kalan Çift. Akçaibrahim Viranteke tam sınır kapısının gecişin altı yıkık şuan bizim taraf Kırcali/ ÇİFT. Karamelcu /çift. karahamza bizim taraf yıkık uydudan baktım haritadan bakarak bulgar üstüne doğru Hadziköy pikel-motachina olarak mihalic paşamahalle üsküdar sıralı sola doğru isimleri değişik R.Sükün yıkılı alan bulgar kısmında kalan mekan eğer harita sağlamsa gidip çıkaralım ayrıca bilgi ver bana mesaj atarak az cok tahmin ettim söğütü sıralı bölge bölge zaten ayrıca bana yaz ki harita var diyorsun okey bu savaş zamanı kaçanlar geri döndüklerinde bulamamıs köylerini cogu bombalanmıs senin harita ya bulgar ya rum tahminim 13 kilise var rumlara ait cogu insan bilmez burada 2 ermeni 2 de bulgarlara ait bu cesmeden bahsetmissin cesmeler italyan yapımı mı ? dereler nerlerden geciyor ? ipekyolu bahsediyor mu ossmanlı cephelerı varmıymıs? hanlar varmıymıs hani yok olmus biyer burası biliyoruz bu bir tahminim yıkılan kısımı az cok tahmin edebiliyorum bilgi verirsen nokta atısı yaparız gidip alırız gezicem haritalarımı bakalım hadi hayırlısı