Ekli dosyayı görüntüle 132448
Üstadım taşın üzerindeki resimler silinmemiş, resmi yeni çektim inceleyeyim dilerseniz
Üstadım taşın üzerindeki resimler silinmemiş, resmi yeni çektim inceleyeyim dilerseniz
Ben başımı hangi taşa vurayim bilmiyorum şaştım kaldım hiç birsey sebepsiz DEYILDIRÜstadım bu taşın çıktığı yerin bir iki metre altına doğru çalışma yapmışlar, fakat bir şey çıkmamış, bu taşın arka yüzünde ince bir delik varmış, orayı kırmışlar biraz, müjdesi olur diye, yuvarlak bir parça çıkmış top gibi dışı paslı gibi imiş, içi beyaz bir şey onu da değersiz görüp atmışlar
5/6 yil mi ?PiSaGoR değerli üstadım ben orda olsan elbetteki daha dikkatli olurdum ama neylersiniz, yaşlı biri konuştuğum, bu anlattıklarımı yaklaşık olarak 5 6 yıl önce yapmışlar, ama bu en son resmini attığım taş halen elinde ne yapacağını bilmeden öylece bekliyor amca.
Arazi konumu nedir ne deyildir bilmiyorumPiSaGoR ustam maalesef 5 6 yıl belki daha fazla, cihaz desteği alacağız inşallah yerler biraz ıslak şimdi, derinlik tahmini kaç metre olur üstadım?