Ekli dosyayı görüntüle 147271..Ekli dosyayı görüntüle 147272oda içini sivri taş ile kazıyarak yapılmış
Ustadim inanin ikinci resmi cok inceledim ve murc izinden baska birsey goremedim, gunes yansimasindan dolayi birseyler gozukuyor fakat ben bir anlam veremedim.soru 1 ikinci resimdeki işaretmi anlamını bilen varmı soru 2 odalar yan yana gözükürken malzeme 2.60cm altta gözüküyor olabilirmi yorumlarınıza açığım saygılar
Ustadim inanin ikinci resmi cok inceledim ve murc izinden baska birsey goremedim, gunes yansimasindan dolayi birseyler gozukuyor fakat ben bir anlam veremedim.
Ikinci sorunuza gelirsek ustam, normalde mezar ve mezar odalarinda hem mezar icinde ve mezar odasi icinde hemde duvarlarinda ve altinda malzemeler gommusler,MASALLAH c.c siz bunlari tesbit etmis bir ustamizsiniz ki.. Girselleri cok begendim sahsim guzel bir ders cikardim tekrar tesekkurler.
Onemli bir konuda ozamanin bazi ustalari degerli olan yerlerde ozamanin sakulculerinden korunmak ve onlari yanlis yinlendirmek icin cok miktarda belirli belirsiz kuvvetli mineraller yerlestirmisler. Sahsimoda icinde tesbit edemedigim metallerden korkarim eger elimde saglam bir cihaz veya cubuk yoksa. Cok emek ve zaman kaybina yol acar buda bazen elimizdeki cihaz yeterli olmazsa mineraller metalleri gormemize engel oluyor ki.. bunu siz daha iyi bilirsiniz. 2.60 cmde tesbit ettiginiz metalin oldugu yrrde ufakta olsa bosluk yakalayabildinizmi? Veya alttaki metal oda bosluktami. Birde ustam kullandiginiz cihazi soyleyebilirmisiniz.
Selametle saglicakla kalin
Buarada tunellerin dolu olmasina uzuldum cok emek isteyen bir calismayla karsi karsiya kalmissiniz. Umarim ustten kayacalar denk gelmezsiniz rahatlikla hedefe ulasirsiniz.