[Ekli dosyayı görüntüle 215507QUOTE=Gri;515771] @BulursamKader25 @epy[/QUOTE]önceki yorumumda buranın bir mezar yapısına ait olabileceğini yazdım.bronz haçı yakından bi görsedik..haçın alt kısmındaki çıkıntıların o oymalar olan küçük taştaki yuvalara oturması gerekir aynı alanda çoklu gömülerde oyma sayısı da artar ben dokuz kişilik gördüm.taşın şekli de kabri anlatır. bu noktaya çok yakın iki mezar daha olmalı.sağdaki tek oyma mezarı anlatır. o hep tektir.gömülerde küzeydeki başın hemen soluna dik olarak koyulur.anlamı kutsamayı yapanın daima sana duacıyız anlamındadır.bügün kılıselerde zincirle boyna sarkıtılan hacın gerektiğinde alttan dik tutularak kutsama yapıldığı gibi.ayrıca küçük taşın oyma içlerinde bronz lekeleri kalmışsa bunu görebilirsiniz.siz değerleri sormuştunuz.şevkinizi kırmak istemem ama haçın 1mt ye yakın kuzeyıni ıyı araştırın.inşallah yanılıyorumdur.çıkabilecekler arasında üç pişmiş kap garantidir. kutsanmış su şarap ve kabı tabi sıvı kalmamıştır.değerlerin konulduğu kap.altın az olmakla beraber 1 veya ıkı adet. gümüş veya bronz sikkeler.son olarak göz yaşı şişeleri.en değerli olanları şişenin altında köpek patisi baskılı olanları.hele bi açın bakalım.kolay gelsin
Son düzenleme: