kadersiz48
Member
Dostlar öncelikle selamün aleyküm bu 2 cihazı test ettim aralarında aman aman denecek kadar farklar bulamadım ama iki cihazında problemlerini yaşadım misal golden warrior gösterildiği kadar derinden almayan bir cihaz derin arama diye geçen fakat bir tencereyi bile maximum 40cmden alan paraları ve değerli şeyleri 10cmden anca alan bir cihaz ve yapısı gereği kalitesiz bir cihaz (sürekli tangır tungur ediyor gösterildiği gibi kuruyoruz en ince tedayına kadar) Garett e gelecek olursak cihaz golden warriordan biraz daha ağır ama yapısı sağlam tık etmeyen kaliteli bir cihaz ama bu cihazda büyük şeyleri epey derinden alan fakat ufak tefek şeylerde problem yaşayan bir cihaz ve sürekli ötüyor hangi ayarı yaparsam yapayım cihaz 2 saniye boş duruyor ardından başlıyor ötmeye sağa sallıyorum ötüyor sola sallıyorum ötüyor internette gösterilen ayarları yapıyorum ya bende bir problem var ya da her yer değerli metal ile dolu işin şakası bir yana cihaz dediğim gibi sürekli ötme sorunu yaşatıyor bu iki cihaz arasında (4700 golden warrior) (10.000 11.000 garett gti) gibi bir fiyat farkı var Garett hakkında bildiğiniz hazır kurulum ayarları kullandığınız ve iyi iş çıkardığını bildiğiniz bir ayar kombinasyonu var ise önerilerinizi bekliyorum.. Aynı şekilde Golden warrior hakkında da yorumlarınızı merak ile bekliyorum. Cihaz hakkında internette hemen hemen cihazı üreten firma haricinde hiç bir yazı yorum video bulamadım. Markayı kötülemek veya kin beslemek için bir şey demek istemiyorum fakat Cihaz gerçekten yapısı ve çalışması gereğiyle kalitesiz duruyor bunların bir püf noktası var ben mi bilmiyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum değerli dostlarım..