kadersiz48
Member
2 cihazda bana ait hocam Gareti yeni aldım bu golden varrior yüzünden garete alışmaya çalışıyorum kalite olarak tık yok garette ele aldığında hissediyorsun kaliteyi ama golden warrior o videoda ayrım derinlik hepsi yalan dolan benim bu adamlarla bi derdim yok firmayla bi derdim yok ama en basitinden sana şunu deyim ayrım modunda altın parayı elle tutarsan altın diyor toprak altına koyunca değerli diyor çelik diyor değersiz diyor makina kafayı yiyor hele altının yanına bir de bronz para koyun aboo asıl o zaman görün değersiz kıymetli çelik diyor. Tek para toplama işinde fos makina ufak paraları görmüyor anca nal gibi para olacak anca öyle 15 20cmden anca alıyor anca lafınıda laf olsun diyerek demiyorum gerçekten anca..@kadersiz48 Golden Warrior'da yeni bir kampanya başlattılar.Nakit 3.490 tl ye veriyorlar.
Bu aralar ciddi olarak alsam mı almasam mı diye düşünüyordum.Ama yazdıklarınızdan sonra bu düşünceyi rafa kaldırdım.
Tencereyi 40 cm den görüyorsa bu bir facia.
1.5 metre test videosu var bu adamların.Hergün yeni bir video atıyorlar,sık sık ta derinliğe ve ayrıma vurgu yapıyorlar.Eğer durum sizin söylediğiniz gibiyse hepsi hikaye demek ki.Zaten bu zamana kadar usta cihazcıların yerli ürün kullandığını görmedim.
Kendini kanıtlamış markalardan şaşmamak lazım.
Birde diyor ki bu malum firmanın sahibi,bakın bizde cihaz ne kadar ucuz,bu yabancı marka olsa 20 bin liraya satılırdı diyor.
Şaka gibi.
Bu arada cihazın ikiside size mi ait?