Gece Sohbeti

GERMO

Engellendi
R00T ustam Sedegor ustam çekmiş tepsiyi önüne kimseye vermiyor, söli gıymetliiiiim benimdir, vermiiiiiiiim, ne gıymetlimiş arkadaş, Mal bulanındır ilaçlı ayran yetiştir, kapı pecereleri kapatın koku gitmesin, yemekle çayı görse mayhem usta dayanamaz gelir, ayranin yanında ilaçlı gazozuda hazır bulundurun ne olur ne olmaz, sef_er ustam yardım et çaktırma, Sedegor u bağlayacaz,
Allah razı olsun @GERMO ustam.Zaten baya acıkmıştım.Mangal kebap oldumu yerim ben :D

mayhem

Co Admin
Co Admin
Aklıma hızır Aleyhisselamı Nasıl görürüm hikayesi geldi Işıkları Kapatıyorum :200:

sef_er

Operatör
GERMO dur kardeş Sedegoru bekliyoruz, bugun farkli soylenler bekliyoruz, derinden derin

GERMO

Engellendi
mayhem ustam aklıma geldide kendi kendime gülüyorum, geçen yıl şu çocukların programı vardı, çocuktan al Haberi, o Erzurumlu efe vardı adam catlatan, onu gordummu içimden katıla katıla guluyordum, hepsi sevimli, ama o bambaşka, Evrim Akın sordu, yanlış olmazsa efe bugün nereye gittin, dedi hayvanatbahcesine, Evrim dedi şimdi seni yeselerdi, efe hemen triplere başladı, gız dur ele deme gız evrim abla gız dur men korhirem, gülmek neki iç organlarim birbirine yapıştı, şimdide oldu seninki, aman ustam ışıkları kapatma korhirem halla halla.
Aklıma hızır Aleyhisselamı Nasıl görürüm hikayesi geldi Işıkları Kapatıyorum :200:

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
GERMO dur kardeş Sedegoru bekliyoruz, bugun farkli soylenler bekliyoruz, derinden derin
Anlayan var az çok, senin imâ ettiginide bekleyenler çok! Gülüp gecenler daha çok, unutma uzaklarda sandıgın bir çok şey Şah damarından daha yakındır sana! Önce kendini keşfetki dışarıyı daha net görebilesin anlayabilesin. Bir konuya nasıl yaklaşırsan o konudan alacagın yaklaşımından öteye geçmez! Allah hepimizin gönlüne göre versin zaten öyle verir. Bazen dersin bende olan hepsinde olsun, cogu kez birileri cıkar dolaylı yoldan ne bana ne digerlerine boşver biz buna degmeyiz derde farkında olmaz. Bunu diyen haklı olandır.

Sende çokkk haklısın.

Son düzenleme:

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
kayınço yine yazmışsın uzun uzun
doğaçlama yazılarını seviyorum ve zevkle okuyorum
giriş ve gelişme genelde başarılı fakat sonuç bölümlerinde konularını toparlamakta zorlandığını görüyorum
kısa ve öz bir sonuçla konuları bağlamak yerine muğlak ifadelerle bitirdiğin için gelen yorumlar da farklı farklı oluyor
sonuçta da ne ana fikir kalıyor ne de konu bütünlüğü
bunu bir eleştiri olarak kabul et yapıcı bir eleştiri
...
hayat uzun bir yol
gelinen her durak yaşanan bin tecrübe
her şeye rağmen doğru yoldan sapmadan her tecrübeden ders almak ustalık
selametle

Sedegor

Engellendi
kayınço yine yazmışsın uzun uzun
doğaçlama yazılarını seviyorum ve zevkle okuyorum
giriş ve gelişme genelde başarılı fakat sonuç bölümlerinde konularını toparlamakta zorlandığını görüyorum
kısa ve öz bir sonuçla konuları bağlamak yerine muğlak ifadelerle bitirdiğin için gelen yorumlar da farklı farklı oluyor
sonuçta da ne ana fikir kalıyor ne de konu bütünlüğü
bunu bir eleştiri olarak kabul et yapıcı bir eleştiri
...
hayat uzun bir yol
gelinen her durak yaşanan bin tecrübe
her şeye rağmen doğru yoldan sapmadan her tecrübeden ders almak ustalık
selametle
Bazı şeyleri yazmak kolay olmuyor ne girişi ne sonuçu, hatta sonuca varamadıgından ancak vardıgın yere kadar yazıyorsun. Bizden iyileri de görür yazar istifde ederiz inşallah, Bizden iyileri derken yolun başında hatta belki başlamadıgımızında farkındayız, belki o yolda yürüdügünü sanan bir zavallıdan öte degiliz. Yazmamak iyidir ))) Anlatamadıgın şeyi yazmanın anlamı yok )))

Bunları yazmak yerine işaretine bakıp iki metre öteyi aç 10 kilo altını al git diye adama yalan söylesen. Ve bu adamda bu söylemin yalan oldugunu bilse o adama daha makbule gecer o yalan, hatta yalan oldugunu bile bile terini sile sile gider kazarda küfür bile etmez yalan sahibine ))))

Son düzenleme:

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Bazı şeyleri yazmak kolay olmuyor ne girişi ne sonuçu, hatta sonuca varamadıgından ancak vardıgın yere kadar yazıyorsun. Bizden iyileri de görür yazar istifde ederiz inşallah, Bizden iyileri derken yolun başında hatta belki başlamadıgımızında farkındayız, belki o yolda yürüdügünü sanan bir zavallıdan öte degiliz. Yazmamak iyidir ))) Anlatamadıgın şeyi yazmanın anlamı yok )))
yaw yazar olmak öyle kolay mı sanıyorsun ?
gördün mü benim uzun uzun konu yazdığımı?
emin ol bu konuda benden kat kat ileridesin bunu takdir ediyorum
tabi ki yazılarına devam edeceksin senden beklentim budur

Sedegor

Engellendi
yaw yazar olmak öyle kolay mı sanıyorsun ?
gördün mü benim uzun uzun konu yazdığımı?
emin ol bu konuda benden kat kat ileridesin bunu takdir ediyorum
tabi ki yazılarına devam edeceksin senden beklentim budur
)))) eleştiri iyidir ))) konulara verilen en iyi destektir ! Ama bu konu buraya kadar )))

Sedegor

Engellendi
sef_er kardeşim sayın muhendisim gordunmu Sedegor Şimşek gibi geldi, kasırga gibi uçtu gitti, sen çok bekleme bence, sonra üzülüyoruz, diyor bilgi milgi vermiiiiiiiiiim.
siz ikinizin istedigi ne bilmiyorumda bende yok dogru söylüyorsun vermek mesele degil de, alacak kişiyi bulmak zor diye yazdım siz okumadınız
Sen diyorsunki ben bildigimi okurum )))) Sen yazmasanda uzun uzun bazen yazılmayanlarda okunuyor )))) İşiniz rast gitsin.

Son düzenleme: