geldim burdayim.tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cann

Operatör
oncelikle selamlar saygilar..adimi anipta beni onure eden kiymet veren sahiplenen tum arkadaslara cok tesekkur ederim.bana.bi hata atfedilmisse oda baskasinin topraklarinda latife yapmis olmamdir ardniyetim yoktur..bundan sonra onagore plagi degistiririz..Ekli dosyayı görüntüle 231323.......simdiii herkessee benden cay....Ekli dosyayı görüntüle 231326..tamgaz disi cekilecek mekan aramaya devam herkese saglik huzur bolkazanc ve nese diliyorum
Ustam hoş geldin nasılsın çay da güzel ha ;)

Storm

Editör
Dişi çekilecek yer bende var gel birlikte cekelim :D hoş geldin sefa getirdin cay sendensse mangal da Benden. Kamhi Leonard ustam sende hoş geldin

megamoon

Member
oncelikle selamlar saygilar..adimi anipta beni onure eden kiymet veren sahiplenen tum arkadaslara cok tesekkur ederim.bana.bi hata atfedilmisse oda baskasinin topraklarinda latife yapmis olmamdir ardniyetim yoktur..bundan sonra onagore plagi degistiririz..Ekli dosyayı görüntüle 231323.......simdiii herkessee benden cay....Ekli dosyayı görüntüle 231326..tamgaz disi cekilecek mekan aramaya devam herkese saglik huzur bolkazanc ve nese diliyorum
Hoşgeldin ustam.Dişi çekilecek mekan arıyorsan bu tarafa gel
Saygılar

Mal bulanındır ustam bugün sıkıntılı gün yaşadım gelişine sevindim şükür.. Olanları karıştırmayalım... Biz bundan sonrasına bakalım... Değerli yönetimdeki arkadaşlar mayhem Koray Kor BulursamKader25 ve diğer ustaların mal bulanındır ustamı yönetime alalım dokunulmazlığı olsun istiyorum

İstanBoLu

Member
Tüm ustalarimiz bizler için değerli acılan her konuya vakit ayırıp fikir sunuyorlar akil veriyorlar kendi adıma konuşayım o yaptıkları yorumları okuyarak bende birşeyler öğreniyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum . Tam detayları bilemiyorum fakat yanlış anlasilmanin olduğunu seziyorum umarım birdaha bu tarz birşey yaşanmaz tam gaz bilgi alışverişine devam. Tekrar hoşgeldin usta

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...