GERÇEK TOSBA ve KORUYUCUSU NEDİR BUNUN YORUMU

Şirvan

Operatör
BulursamKader25 ustam müslümanın gidecegi yerler değil bende gittim 2 kere leşgibi kokuyor sokaklari cennet ülkemizin kıymetini bilmek gerekir

Amisos

Bilgili Üye
@Amisos kardeş bunun resimleri bana daha bayram'da geldi vatandaş diyorki amcamın oğlu çekti,dedimki amcanın oğluna söyle günlük gazete alsın bu işaretin yanına koysun yeniden çeksin ,hemen bana işareti kırdılar dedi.fakat işaret nedense AMASYA'da imiş ARTVİN'de değil anlatabildimmi.işareti gösteren vatandaşı tanımasam dyeceğimki beni deniyor.ama yakınen tanıyorum.oda benim gibi yani amatör bile değil.
Aynen aga işin ipneliğini 2 saat evvel öğrendim bana halan artvin deniliyor bizim ekipte olan arkadaşa arkadası yollamış videoyu onada başkası yollamış detaylı resim istenincede ilk gönderen yerin sahibi ile tarşıtdık ondan habersiz bu sezon gidilemez diyormuş ancak son bahar kış ayları müsait olur deniliyor bu kurnazda adamdan habersiz şifreyi çözersek 3 5 de arkadaş bulursam ondan habersiz işlem yapmanın derdindeymiş yemez dedim ANLAYACAN. YİNE. HEP. YEK. :16:

AmoRe

Aktif Üye
Demekki neymiş gözünle görmeden inanmayacakmışsın,demekki neymiş ustalar yinemi dediğinde asabi davranmayacakmışsın neyse bir müsibet bin nasihatten iyidir.Heleki müsibette bukadarcık olsun.Selamlar.

grasviti

Member
Bu resim bana geldi ama güncel çekin dediğim halde ogünün tarihini çekip güncelleyen yok siz güncel çekin. Yardımcı olayım size