guclendırilmiş 2 foksiyonlu L çubuk

kadirkadir

Engellendi
kardeşim bilinmesi gereken
1 ) doğadaki madenlerin ve mineralerin yaydığı doğal manyetik dalğalar
2 ) L çubuğun çalışma prensibidir tepkimeleri
yani çubuk madene gider minerale gider ama niye bunu açıklayayım

bu ilk anlatacağım olay 1 ) cevabıdır doğadaki manyetik dalğalar,şimdi doğada bazı mineral diye tabir etiğimiz kayaçların içlerinde
adi maden barınır çıplak gözlede görüle bilen sim gibi parlayan beyaz bazende altın renğinde madenlerdir
bütün taş toprak manyetik dalğa atar ve bu manyetik dalğalara içerisinde + ve - elektronlar vardır bu elektronlar dalğa ile beraber
hareket ederek adi maden barındıran kayaça çarptığı an adi maden içerisinde elektron çarpışmaları meydana gelir,burda çubugun çalışma prensibi
devreye giriyor çubuğun çalışma pensiplerinden biride çarpışan elektron hareketlerine yönelmesidir,mineral diye tabir etiğimiz kayanın içinde elktronlar çarpışır ve çubuk kayaya kitlenir kalır kazı sonucu mineral çıktı deriz.
bu diğer bürün madenlerdede geçerlidir birtanesi hariç o da tabiki ALTIN madenidir ,altın madeninin atığı manyetik dalğa diğer tüm maden ve mineral dalğalarına baskın gelir yani bir mineralin veya bir paslı demirin dalğası altının dalğası ile çarpışır baskınlık( güçlü itiş ) altının manyetik dalğasında
olduğundan dalğa dalğayı iter ve minerali veya paslı objenin çekirdeğine yani atomlarına kadar devam eder ve içerde sıkışan manyetik dalğalar
çarpışmaya başlar ,ve çubuk çarpışmaya kitlenir demir veya mineral,yani bu aeazide altın varsa dahi başlı başına çubuklarla altının yanına dahi
yaklaşamayacağımızın en büyük göstergesidir.
Mutlak ve mutlak 3 dalğalı çubugu destekleyen bir manyetik cihaz ( radyo dalğalı olmaz ) şart,
L çubuklar sadece madenlerin 2 ci dalğası olan manyetik dalğayı arar 1 ci kütle ve 3 cü çekirdek dalğayı kaçırır pasa ve minerale gitme nedenide
kesinlikle kaçırdığı bu iki dalğadır. saygılar

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
işe yarıyor mu merak ettim.

mucit

Süper Moderatör
Süper Moderatör
açıktakişne yöneldide gömüdekine sizin eşip koyduğunuza değilde yıllar önce konulmuş altını bulduğunuz oldumu hiç ben dedektör kullanıyorum bana sorsan şimdi ömründe hiç delikli kuruş buldunmu diye buldum altın buldunmu diye evet dedektörle yıllar önce saklanmış evet derim sabit ve öğretme mantığı ile ilerlemek umudu ile saygı vede sevgilerimle aslında çubukta kullnıyorum ama sade boşlukta

adem44

Bilgili Üye
açıktakişne yöneldide gömüdekine sizin eşip koyduğunuza değilde yıllar önce konulmuş altını bulduğunuz oldumu hiç ben dedektör kullanıyorum bana sorsan şimdi ömründe hiç delikli kuruş buldunmu diye buldum altın buldunmu diye evet dedektörle yıllar önce saklanmış evet derim sabit ve öğretme mantığı ile ilerlemek umudu ile saygı vede sevgilerimle aslında çubukta kullnıyorum ama sade boşlukta
l çubuk değilde dörtlü bakır cubuk la altın bulanları duydum bulunuyor yanı

adem44

Bilgili Üye
ha şimdi bende dörtlü bakır çubukla buldum ama defıne degıl toprakla karsımıs altın tozu bayada var nasip olursa atarım demekkı bulunuyor ayıklama ısının bakalım nasıl yapacam su anlık sıkıntım o altında baya parlak çakıyor nasıp olursa resımlerını atarım

adem44

Bilgili Üye
Ekli dosyayı görüntüle 133285

melhem kutusunu pulse dedoktorunuze mon ta ederek hem dedoktor hem alan tarama olarakta kullana bilir siniz yapması cok basit
mel hem kutusunu bobınaj bakır telı ile sarıyoruz yay gıbı boşluk olmayacak sekılde elektırık bandıyla sarıyoruz dedoktorun bobın gırırsınden artı eksı far ketmez melem kutusunu sardığımız gırıs ve cıkıs tellerıne lehımlıyoruz son olarak melem kutusunun ıcıne mıknatıs yapıştırıyoruz kutuya monta etmesı sıze aıt melem kutusuna ne koysanız cubuklar ona gıdıyor son olarakta bobın gırısıne cubuk ıcın ayrı gırıs ayarlamanız lazım cubukları pulse dedoktorle çalışır vazıyete getırırsenız daha ıyı olur tabı işlem bıttı keyhuyu ustanın dedoktore montaj edılıs seklı dır sıstem keyhuyu ustanındır ben sadece dedoktore mom taj ettım sıstem çalışıyor kolay gelsın

muzaffer06

Yeni Üye
Ben bu güçlendirme işini elektronik yöntemle yaptım.
Sonuç pozitif.

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
ha şimdi bende dörtlü bakır çubukla buldum ama defıne degıl toprakla karsımıs altın tozu bayada var nasip olursa atarım demekkı bulunuyor ayıklama ısının bakalım nasıl yapacam su anlık sıkıntım o altında baya parlak çakıyor nasıp olursa resımlerını atarım
Topraga Karismis altini sutle ayira bilirsin arkadasim. Sute yavas yavas koyarsin toz yukarda kalir altin asagi duser.. Egerki toprak iriyse sirke ile dagilmasini saglayabilirsin.

Şef

Member
Adem usta wlf dedektörden olmazmı bende bayağı uğraşıyorum ama nasip

adem44

Bilgili Üye
Adem usta wlf dedektörden olmazmı bende bayağı uğraşıyorum ama nasip��
vlf den hiç denemedim istersen bi dene olması lazım ama koruyucu drenc kablolara lehımle cıgaz zarar gormesın belkıde vlf de daha ıyı tutar
bu arada sistem ger çek zamanlı çalışıyor daha once normal l çubukla boşluk aldığım yerde boşluk tepkısı alamadım su yu bol olan yerde ve mıneralı us sevıyede olan yerde su tepkısı yada mıneral tepkısı almadım hazneye altın koyunca daha once bulduğum altın madenını gosterdı maden ama toz halınde alması mumkun gorunmuyor birde bir kac yerde bakır ve sarı tepkısı aldım ama uğraşmadım sadece bildiğim yerde yüzeyde olan yerde ama gormedıgım tozların arasında kalmış harabe yerden sarı ve alımıyum çubukla buldum sıstem güzel çalışıyor hayalı degıl ger cek zamanlı çalışıyor sankı mılyondolarlık altın Ekli dosyayı görüntüle 133389
cgazları gıbı oldu normal çubukla su çıkara çıkara anam aglamıstı

Son düzenleme:

Şef

Member
Adem ustam wlf lerde bobine giden dört kablo var hangilerini çubuğa bağlamak gerekir orası önemli.

adem44

Bilgili Üye
vlf biraz sıkıntılıya bencıyor pulselerde 2 kablo var ayrıyeten gucu fazla vlf den fazla bil gim yok dırek 9 volt pil ile de sistemi yapa bılırsın gercı denemedim ama çalışması lazım