Ustam hakkınızı helal edin siz tekrar sorunca uygulamaya karar verdiniz sandım Hayırlı forumlarYapacağımdan değil! merak ettiğim için sordum. Hiçbir zaman böyle bir yönteme başvurmadım.
Ustam hakkınızı helal edin siz tekrar sorunca uygulamaya karar verdiniz sandım Hayırlı forumlarYapacağımdan değil! merak ettiğim için sordum. Hiçbir zaman böyle bir yönteme başvurmadım.
ustam kiymet verdigin icin saol amacim seviyeli tartisarak dogru yolu bulabilecek.yintemleri arastirip sizlere sunmak yanlis bisey varsa konularda.zaten kendini imha ederBulsun bak neler öğrendik bu sayede ..gezmelerden gelen ustam hoş geldin.senin eski konularida karıştırdım biraz Arge deki Mal bulanındır abimin konularına göz atarken Keskingöz ustam in taa eski konularınada bakindim Ne güzel insanlarsiniz maşallah.
Hani nerdeymiş çay demledik karaçaydanlıkta ikram etik gelmedi çaya gelmediyse çok önemli işi vardırsenigidi senii gezgez gel ondan sona hanibanahanibana...gece @deli firat caypartisi yapiyo.bekleriz.acik anlat naaptin ne ettin
Nerdesin gözümAnlatmaya anlat eyvallah wep master birde çıkıp @Koray Kor yorumlar çok derse :174:
Estagfurullah, hakkım helal olsun. Asıl sizler hakkınızı helal ediniz. Bilgilerinizi paylaştınız. Allah razı olsun hepinizden. Bilmediklerimizi öğreniyoruz sizlerden. Herkese çok teşekkür ederim.Ustam hakkınızı helal edin siz tekrar sorunca uygulamaya karar verdiniz sandım Hayırlı forumlar
rutukten ceza yemeye calisii rtk cin yasak konusundaNerdesin gözüm
Şuan başka işlerle meşgulumNerdesin gözüm
Sence hangisi deliŞuan başka işlerle meşgulum
[video=youtube_share;eDOgNpLRz58]https://youtu.be/eDOgNpLRz58[/video]
Her ikiside ama hüsnü akıllı delillerdenSence hangisi deli
Allah iyiliğini versin akılım benimki tesciliHer ikiside ama hüsnü akıllı delillerden
Kendini kast etmiyorsundur insallah :200: