Ustam anlattiklariniz heyecan verici, umuyorum ki söylediğiniz gibi emareler olur ve arkadaşımız nasiplenir inşallah...Müthiş. Doğal falan değildir. Detaylı bir fotoğraflama yapınız. Geriden genişten. Kiliseye olan uzaklığı kaynak suyuna olan yakınlığı. Bütün emareleri fotoğraflayınız. Sunaklar ile bunun bağı yok. Alttaki toprağı eşelediniz mi biraz farklı renkte bir taş Kaya var mı ?
bismillah daha bir şey anlatmadım ustam )Ustam anlattiklariniz heyecan verici, umuyorum ki söylediğiniz gibi emareler olur ve arkadaşımız nasiplenir inşallah...
Takipteyiz ustam inşallah, özelden en azından Allah razı olsun derse kâfi zaten, "traşlı kaya var ustam" derse bu zaten son mesajı olur heralde..,bismillah daha bir şey anlatmadım ustam )
ama altta beyaz hafif tıraşlı bir Kaya var derse bak o zaman konu sahibi nasıl şov yapıyor )
gerçi biz bazen nokta atışı veriyoruz bir daha da ne uğruyorlar ne de bir teşekkür ediyorlar. En azından içlerinde Allah razı olsun diyorlardır diye umuyoruz ama en iyisini Allah bilir..