Nişin üst tarafı sola hafif yatık ustam. kazama ve diğer ustalarıma katılıyorum. Ayrıca kayada akrep var bu bayan mezarı ve zehir der. İçeriye maskesiz ve tedbirsiz kesinlikle girmeyin derim. Selametle
Calisilan yerde bosluk degilde direk metal algilamis iseniz yeriniz supheye girer. Oyugun sag ustu yon vermis dort bir cepheden hem kayayi hemde cevresinj gorebilecegimjz sekilde resimleme yapabilirmisiniz. Burada tunelle gidilen mezar odasi oldugunu dusunuyorum, resme gore yamac hangi tarafa dusuyor ve buraya uzakligi nekadardir bilgi verebilirmisiniz kardesim. Selametle kalin
Isaretli kayanin az acigindan etrafindan agir adimlarla gecerseniz tuneli yakalayacaginizi umuyorum kardesim. Burada direk malzemeyi topraga atmasina ihtimal dahi vermiyorum, en kotu ihtimal mezar olur
Ekli dosyayı görüntüle 146655
arkadaşım öncelikle kolay gelsin ustalarımızınn dediği gibi nişin hemen yakınlarında boşluk bakılmalı önce ilk kayayı arama işinibitirdikten sonra köstebeklerin eşelediği yerlere bakın ...
ben şöyle 1 şey farkettim bu kayanın üst kısımları özellikle yapılmış horasan gibi meftayı üstten defnedip kapağını kapattıktan sonra üzerine horasan yapılmış gibi ...
kayanın üzerindende yoklama yapmanızı tavsiye edeceğim .... rast gele