Mokoko meselesini bilirmisiniz, hani herkes farklı düşünsede bu yazıda sadece öpmek sarılmak diye düşünün,
Temel ile dursun Afrika'ya gidiyorlar, şans ya, zır deli bir kabilenin eline düşüyorlar, ikisinide getiriyorlar kabile reisinin huzuruna, reis soruyor iki seçenek sunacam bugün iyigunumdeyim, ya ölüm, ya Mokoko, ilk önce temele soruyor, ölümmü mokokomu, temel düşünüyor, ölüm desem beni hırçik pırcik edecekler, herhalde Mokoko ölümden daha iyidir, diyor, reisim ben MOKOKO istiyorum, reisin işareti ile, temeli alıyorlar meydana, bütün kabile hırnik ve şorigi ile temele sarılıp öpüyor, buna dayanmayan temel orda ölüyor, sırada dursun var, reis soruyor, ölümmü mokokomu, dursun düşünüyor eğer Mokoko böyle ise ölüm kurtuluş demekki, hemen elini kaldırıyor keyifle, reisum ben ölüm isteyrum, zır deli ve p.ç olan reis tutun bunu bunada ÖLENE kadar MOKOKO, diyor, bende o kadar yalvardim yakardim bir sistem için, şimdi size desem, bilgi vermeyen ustalar o deli yamyamlarin eline düşesiz diye beddua etsem, sormazlarmı sizede ÖLÜMMÜ MOKOKOMU, hani belki kıyamasamda, düşünün ya şeytan doldurursa. Hepinizden ALLAH cc razı olsun.
kahkaha:200::12: