Helallik

timur964

konularim
duada sohbet ailesi demezsen helal :3:değildir aklıma ge ardan uinsanlkanda guzellen tek tehdit bu oldu affola amacım guzel mekanlarda dua almak affolaALLAH KABUL ETSİN HEPİMİZEDE NASİB ETSİN:14:

Son düzenleme:

meratan

Aktif Üye
Rabbim hayırla gidip gelmeyi nasip eylesin .Varsa hakkımız helal olsun timur964 ustam sorunu kökten halletmiş.Define sohbeti ailesini anmak işi halleder her halde.
Yolun açık olsun

kabakburgiba

Operatör
@sedegör ustamı gören varmı arkadaşlar.en son hasta idi zannedersem.acil şifalar ustam.

Feda

Bilgili Üye
en son dün gece yazmıştı.aralarda yazıyo eskisi kadar sık olmasa da.ama sağlığıyla ilgili yeni gelişme varsa bilgim yok.umarım daha iyidir.

galpsiz

Yeni Üye
kabakburgiba ustam.bizden yana helal olsun.da sizden bir istirhamım olacak.yapılabilecek bir şeymi tam bilmiyorum ustam onu belirteyim. varıp selam söyleyince birde imkan varsa fotoğraf çekebilirmisiniz? gelince bu kardeşlerinizde ( gidemeyenler sadece tv den vb görenler görmüş birinin yakınen çekmesiyle) sizin gözünüzden görmüş olalım İNŞAALLAH.RABBim haccı kabul duası makbul istikamet üzere olan kullarından eylesin cümlemizi İNŞAALLAH .AMİN

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
kabakburgiba saygıdeger ustam hakkım helaldir.allaha emaanet olasın.selamlarımızı unutma,dualarını eksık etme bizide bir köşeye koyarsın.yolun acık olsun

carsambali

Bilgili Üye
@kabakburgiba sevgili ustam rabbim yolunuzu açık eylesin,tüm hayır dualarınızı kabul ve makbul eylesin.bizlerede nasip olması için dua ediniz.dua eder dua bekleriz,saygılarımla..

akyol

Bilgili Üye
ALLAH kabul etsin duaların kabul alsun su gibi git gel İnşallah bizlerede nasip olur

a_g_x_14

Aktif Üye
Usta ALLAH şimdiden yapacağın duaları kabul eylesin inşaallah.Bizler içinde dua et.Hakkımız helal olsun Allah a emanet ol

Efendi51

Editör
hayırlısıyla gidip geliniz inşallah, dualarınızda buluşmak üzere hakkımız varsa helali hoş olsun ustam, bayram sonrası sizi burda görmek dileğiyle yolunuz açık olsun

zay46

Yeni Üye
helal olsun, hakkımda şu başlıkta. vallahi gözüme toz moz kaçmadı duygulandım aglayasım var. ilk defa bu ülke insanının ugradıgı, yönettigi bir forumda böyle başlıkla karşılaşıyorum. aslında olması gereken bu ama yine de şaşıırıyor insan.

Feda

Bilgili Üye
zay46 burası farklıdır.güzeldir.insanları daha güzeldir.yardım ve saygı ilk plandadır.çakal çukal göremezsin.arada uğramaya çalışanlarıda kurtlar anında boğar.daha önce yazdımmı sana bilmiyorum ama hoşgeldin.iyi forumlar...