Dedektorburada Banner Mobile

İfritlerin Malı kaydırması!(çay koyun sohbet var)

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turko

Uzman
Konu sapmaya müsait bir konu , üyeye cevap hakkı veren yorumlar geliyor. Konu kısıtlama üye ve yorum seçme durumu söz konusu değildir yoruma açık konudur. Konuyu takip ediyorum son 1.5 saattir aykırı bir yorum göremedim. Herkes yorum yapmakta özgürdür. Hakaret , ciddiyet dışında samimiyetsiz , tiye alan cevaplar geldiği taktirde gereği yapılır , şu an için sorun teşkil eden bir durum olmadı. İyi sohbetler..

Kamhi Leonard

PiSaGoR
dikkat edersen biz peygamberlerden bahsediyoruz; Allahın üstün mücizelerine layık olmuş şahıslardan. o devirler bitti :) ne sopasını koca yılan yapan ne ayı ikiye bölen ne hayvan dilinden anlayıp cinlere hükmeden ne de insan dirilten şahıslar artık yok ::) peygamberimizle birlikte, o tayfa zaten var olan (melekleri dinleme) özelliğini de yitirmişlerdi. peki bende naçizane bir soru sorayım; Allahın yarattığı şeytan en büyük melek olduğu halde neden insanla mücadele ediyor ? veya neden üstün özelliklerini kullanmıyor, cinlerde bile varsa :) ( benim fikrimin özeti ; insana ne cin nede şeytan zorla bir şey yapamaz, yaptıramaz, koruyucusu yüce Allah tır. sadece bu tayfanın özelliği KORKUTMAK... geçmişimiz hurafelerle dolu... yok neymiş peygamere efendimize büyü yapmışlarda... neymiş günlerce hasta olmuşta... cebrail gelmişte... bunların hepsi hurafe ve din yobazlarının uydufrmaları... neden mi büyü yapılacak yüce Allah bundan haberi olmayacak... önlemeycek , peygamber hasta yatacak... hepsinin altında gizli mesajlar var :)
bilinç altına verilen mesajları inşallah anlamışsınızdır.
Amenna aksini inkar eden münafıktır...

Soruna gelince ..
Şeytanın yer yüzündeki görevi ve insanlarla ugrasmasindaki etken insanlarla bir alıp veremediği yok ..

Bilirsiniz ki allah c.c insanlar için yaratmış herşeyi
Ve insanlar ALLAH c.c en üstün varlıkları dir
Öyleki meleklerden bile insanlari kiskananlar olmuş
Bunların örnekleri .. HARUT ve MARUT melekeleridir
Birgün ALLAH u tealanın huzuruna çıkarlar
Ey rab insanların biz meleklerden üstünlüğü nedir diye sorarlar
(kısa kısa anlatacam zamanım yok )
Allah u teala derki ...?
Ben insanlara öyle birsey vermisimki
O verdiğin şey sizde olsa
Hiç biriniz insanlar kadar dayanamazsınız
Nedir diye sorar HARUT ve MARUT melekleri
NEFIS der ...
Bunun üzerine HARUT ve MARUT a
Allahi c.c bizede o nefsi ver der
Ve yer yüzüne inerler
Bir süre sonra HARUT ve MARUT nefislerine yenik düşerler
Ve ceza olarak ta mahşer gününe kadar
Bir mağarada yer yüzünde ayaklarından aşağıya asılı vaziyette cezalarını çekerler

Şeytanda buna benzer deyil bundan daha kötüsünü yaparak allah-u teâlâya şirk koşar
Mahşer gününe kadar
Insanlar icone ves vese allah yolundan çıkarıp kendine inandırma gibi işler peşinden koşar
Hamdolsunki bunu basaramicak
Son olarak deccal i kullanacak
O vakit geldiğinde allah hiç bir kulunu sasirtmamasi ümidiyle

Daha geniş bilgi için bu videoyu izlemeyenler izleye bilir
[video=youtube_share;nDqT8iuAhio]https://youtu.be/nDqT8iuAhio[/video]

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Konu sapmaya müsait bir konu , üyeye cevap hakkı veren yorumlar geliyor. Konu kısıtlama üye ve yorum seçme durumu söz konusu değildir yoruma açık konudur. Konuyu takip ediyorum son 1.5 saattir aykırı bir yorum göremedim. Herkes yorum yapmakta özgürdür. Hakaret , ciddiyet dışında samimiyetsiz , tiye alan cevaplar geldiği taktirde gereği yapılır , şu an için sorun teşkil eden bir durum olmadı. İyi sohbetler..
Öyle birşey yapan olmaz diyemem olur lakin
Böylece o tür şahıslarda tanımış oluruz
Ve süzgeçten o taşları geçirmiş oluruz
Konu akışına devam etsin aksi yönde
Saptırma yapanlara gereği yapılması yönde mudahele edilmesinden yanayım

Jüpiter1

Engellendi
küfre gidiyorsun dikkat et :)
ağzından çıkanlara esir olma. Nas ve felak sürelerine iniş sebebi olmasın o dediklerin. Allah’a güç mü bunlar?
neyse;
Ayrıca tartışma konumuz bu değil biz bunların bekçi olarak kaldığını kabul etmiş bir sonraki hamle üzerine tartışıyoruz.
başka konulara yönelmenizi açtığım konuyu saptırmamanızı rica ediyorum.
bildikleriniz size kalsın ; )[/QUO kardeşim merak etme , şükür küfre gitmiyorum :) onu Allah bilir kimin küfür ve şirk içinde olduğunu :) ve yazıları baştan sona iyice okursan soruya cevap verdiğimi anlarsınız amacım konunun sapması değil. var olan batıl inançlara isyan. neymiş 10 gün hasta yatmış... gidip gelme ayetlerin inmesi beklenmiş...Allah o kadar aciz bir varlık mı ki haberi olmayack günlerce bekleyecek... bunlar yahudilerin dinimize el altından empoze ettiği yalanlar...( büyüyü yapanın yahudi aslıılı olduğu söylenir.. ee kendilerini üstün gösterecekler ya... herşeyi kılıfa uyduruyolar..) gelelim define de tılsım olayına;gidin bir arkeologa söyleyin bakalım size ne diyor. ben sordum; :) 1000 tane yer açtım , ben ve eşim dedi. ee benim arkadaşlarıda katın dedi, işin içine. neyse inanmak istediğğnize inanın...(büyünün olup olmamasından bahsetmiyorum) ...bi'ldikleriniz size kalsın' tabiride hiç hoş olmamış. burası bilginin paylaşıldığı bir platforum olarak biliyorum... birilerinin direktifi ile yazı yazılacaksa vay halimize...beğnemzesiniz ama fikirlere saygı duymalısınız. siz inanırsınız bir şeye veya farklı düşünürsünüz, o sizin doğrunuz... bana sadece saygı duymak düşer. konunun bir yere gittiğide yok zaten. soru üzerine girildi buralara. tekrar edeyim; kırılmayın sakın kardeşim, definede sadece yer değiştirme olmaz, olamaz. ya yanlış tespittir ya da mineraldir... :) Allah a emanet olun. saygılar.

Kamhi Leonard

PiSaGoR
ağzından çıkanlara esir olma. Nas ve felak sürelerine iniş sebebi olmasın o dediklerin. Allah’a güç mü bunlar?
neyse;
Ayrıca tartışma konumuz bu değil biz bunların bekçi olarak kaldığını kabul etmiş bir sonraki hamle üzerine tartışıyoruz.
bildikleriniz size kalsın ; )
Konu icinde konu açılıyor bu ister istemez olacaktır bu ve benzeri konular sürükleyici olmuştur tadında gittiği sürece akışına bırakmanı tavsiye ederim :)
Heleki sohbeti hoş üç beş usta düşerse tadından yenmez :)

Kamhi Leonard

PiSaGoR
neyse;
bildikleriniz size kalsın ; )[/QUO kardeşim merak etme , şükür küfre gitmiyorum :) onu Allah bilir kimin küfür ve şirk içinde olduğunu :) ve yazıları baştan sona iyice okursan soruya cevap verdiğimi anlarsınız amacım konunun sapması değil. var olan batıl inançlara isyan. neymiş 10 gün hasta yatmış... gidip gelme ayetlerin inmesi beklenmiş...Allah o kadar aciz bir varlık mı ki haberi olmayack günlerce bekleyecek... bunlar yahudilerin dinimize el altından empoze ettiği yalanlar...( büyüyü yapanın yahudi aslıılı olduğu söylenir.. ee kendilerini üstün gösterecekler ya... herşeyi kılıfa uyduruyolar..) gelelim define de tılsım olayına;gidin bir arkeologa söyleyin bakalım size ne diyor. ben sordum; :) 1000 tane yer açtım , ben ve eşim dedi. ee benim arkadaşlarıda katın dedi, işin içine. neyse inanmak istediğğnize inanın...(büyünün olup olmamasından bahsetmiyorum) ...bi'ldikleriniz size kalsın' tabiride hiç hoş olmamış. burası bilginin paylaşıldığı bir platforum olarak biliyorum... birilerinin direktifi ile yazı yazılacaksa vay halimize...beğnemzesiniz ama fikirlere saygı duymalısınız. siz inanırsınız bir şeye veya farklı düşünürsünüz, o sizin doğrunuz... bana sadece saygı duymak düşer. konunun bir yere gittiğide yok zaten. soru üzerine girildi buralara. tekrar edeyim; kırılmayın sakın kardeşim, definede sadece yer değiştirme olmaz, olamaz. ya yanlış tespittir ya da mineraldir... :) Allah a emanet olun. saygılar.
Bir skinti olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmalar olur balakis her kesin yoğurt yiyiside farklıdır
Biri düz anlatır hiç kimse oralikli olmaz
Nasılsa bildiğimiz şeyler der es geçer
Biri ballandırarak anlatır herkes alkış tutar
Biride tutup olaya bilimsel yaklaşımlarla yaklaşır
10 larca kişi bu bilimsel yaklaşımın içinden cımbızla tutup bir kelimeyi esnetirde esnetir iste kıyamet burda kopar :)

Safakk

Bilgili Üye
Arkadaşlar iyi forumlar mal kaydırma yada derine çekme tam olarak bişey demiyorum ama çihazlarla oynuyorlar enerjileri etki ediyor ifrit telikeli varlık altınla ne gibi işleri var bilmiyorum ama çoğu gömülerin başında cin veya ifrit bulunuyor eleki ifrit varsa almak biraz sıkıntı peşinize takılsa bile malzeme almadıysanız en çok 40gün takip eder sonra çekilirler peşinizden eleki cinci hocalardan uzak durun derim ben şahit olduk sahtekarlıklarına işleri güçleri yalan dolanlar cinci hoca kolay kolay vi ifritle görüşme yapamaz ifrit onu manganlamaz bilmenizi isterim.......

mayhem

Co Admin
Co Admin
Hayırlı pazarlar Ne durum dayız . Çözemedikmi kara büyüyü :D

mayhem

Co Admin
Co Admin
uçmuş usta buraya 6 -7 yaşında bir hafız gerek tek seansta çıkar ortaya ne varsa :D

Safakk

Bilgili Üye
Büyücülük nedir anlamış değilim ben ustalar

ilk ben gördüm

Yeni Üye
Malın kesin olarak kaymaması gerektiğini düşünüyorum.
Sadece bu olaydaki durum gibi düşünmez isek bu tür sözde güçlü durumların olması sık sık olmasa bile zaman içinde yeniden gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Yani mal kayma durumu varsa illaki başka yerde ve başka zamanda da benzer durumlarda gerçekleşmiş olması gerekir.
Bu durumun da şimdiye kadar insanoğlunun geliştirdiği cihazlarla kesin olarak tespit edilmiş olması gerekir ki şimdiye kadar bu tarz doğa üstü olay kesin olarak gözlenmemiştir. O var bu var filan diyen de çıkabilir ona da saygım var ama bence yoktur.(Mısır'daki eski medeniyetler olsun, piramitler olsun daha insanoğlunun bilmediği çok şey var diye düşünüyorum - yani bu tarz olaylar dahil değil) Enerji değişimi ise insan ve her cihaz tarafından hissedilmese bile gerçekleşebilir, ille bir şey bulunacaksa yorum buna bağlanabilir. Tabi kendi yorumum budur, bana göre kesin olarak mal değişimi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...