definesohbeti özünde zaten yazdığın mesaj duruyor iyi bak
birde jeosoradarın pi yada vlf neyi fark ettirir bunu kim neden gizlesin satıcı satarken gizlememişte yazıcımı gizleyecek.
benim bilgilendirme yapasım geldi
şimdi 32 bin tl ye satılan minelab 7000 ler ile jeoradar aynı cihazdır biri 32 bin diğeri 4 bin tl dir. bu fiyat farkı nereden oluşur biliyormusunuz minelab 7000 ayrı bir yönetim sistemi ile cihazın çok fazla kafa karıştırıcı ötmeleri engelleyip sadece değerliden gelen sinyali güçlendirerek kullanıcıya sunmasıdır.
daha anlaşılır nasıl anlatırım, cihaz aynı cihaz tek fark gelen sinyalleri yöneten ayrı bir parça eklenmiş. bu parçanın işi değersizleri silip değerlileri daha duyarlı hale getirme işine yarar bu parça cihazın fiyatını bir anda 28 bin tl daha arttırır.
kullanıcı benim kafam çalışır bu sinyalleri kendi testlerimle aşar 28 bin fazla vermem diyebilir. evet cihaz bilgisi bu şekilde verilir. as kes doğra şeklinde cihaz bilgisi verilmez
ben bu site kuruldu kurulalı cihaz lar üzerindeki hassasiyetim ortadadır. bu sitede hiç bir firma yada ürünü kötülenemez cihazın yapabildikleri yada yapamadıkları uygun bir dille anlatılır karar kullanıcıya bırakılır. bu site hep böyleydi böylede devam edecek