Neyin fiyatı 1500 tl?bu arada fiyat bilgisine yeni ulaştım;
1.500 TL, :207: neredeyse benim dedektörle aynı fiyat.
ben sanayiye gidiyorum, en fazla 10 tl verir denerim:244:
Neyin fiyatı 1500 tl?bu arada fiyat bilgisine yeni ulaştım;
1.500 TL, :207: neredeyse benim dedektörle aynı fiyat.
ben sanayiye gidiyorum, en fazla 10 tl verir denerim:244:
sana katılıyorum güzel kardeşim, ama gel de bunu devlete anlat.Kimsenin babasının malını almıyoruz fii tarihte yaşamış onların sakladıģı veya düşürdüğü bu zamanda kıymete binmiş saklı olanı ekonomiye kazandırıyoruz. Jandarmanın işi benle değilki. Güzel kardeşim adanaya yolun düşerse gel dedektörünüde getir çubuklarla baktığım yerlere işaret koyacam sende bak derinliğine kadar söyleyecem gözlerinle gör şahit ol.
o dediğin sana rastgelen tepe lambalı amcaların vicdanına kalmış bir olay, müze müdürlüğüne gidip ben çubuk test edeceğim demekte bence yarar getirmez.İlinde bulunan müze müdürlüģüne gidip doğru bildiyi alırsın. Bu ustamız arazide çübüklarını test eder en doğrusuda budur. Çubukların doğruluģunu dedektörle teyid edersin. Para toplamak yani tektekcilik kimse birşey demiyor. Tümülüs mezar sit alanı kazmadıktan sonra. Kendimden örnek veriyorum burda usta hakkında yorum yapmak veya çubukları hakkında konuşmak bana düşmez kendisi bu konuya en iyi cevabı verir. Ama çubuklarını arazide denedim bende çalışıyor. Boşluk bulmada çoğu bakır kullanır ben aleminyum kullanırım kundak kısmına herkes kendine inandığına göre birşeyler koyuyor. Bende inandıģım maddeleri koyuyorum.
söylediklerine aynen katılıyorumo dediğin sana rastgelen tepe lambalı amcaların vicdanına kalmış bir olay, müze müdürlüğüne gidip ben çubuk test edeceğim demekte bence yarar getirmez.
ben kalhiyu ustaya yalancı kötü demiyorum bak, hatta internette en tatmin edici videolar onunkiler. ama benim takıldığım hususlar; hazneye illaki bişey konmalı mı? ne konmalı? birde gezdiği alanda başka hiç bir metal yokmu ki direk tek bir paraya gidiyor? son olarak bilimsel bir açıklama var mı bu çubuk işinde?
Müze müdürlüģüne gidip tektek para toplamak istiyorum ne yapmam.lazım diye sorman daha doğru . Benim kundakta yani sap kısmına koyduklarımı yazdımo dediğin sana rastgelen tepe lambalı amcaların vicdanına kalmış bir olay, müze müdürlüğüne gidip ben çubuk test edeceğim demekte bence yarar getirmez.
ben kalhiyu ustaya yalancı kötü demiyorum bak, hatta internette en tatmin edici videolar onunkiler. ama benim takıldığım hususlar; hazneye illaki bişey konmalı mı? ne konmalı? birde gezdiği alanda başka hiç bir metal yokmu ki direk tek bir paraya gidiyor? son olarak bilimsel bir açıklama var mı bu çubuk işinde?