Ekli dosyayı görüntüle 92619 burda ikiyer tesbit ettim biri boş çıktı ikincisi dolu
2863 sayılı kanunu belki 20 kere okudum, ama tek parayla ilgili çalışmanın ayrı tutulduğuna dair hiç bir satır yok,Müze müdürlüģüne gidip tektek para toplamak istiyorum ne yapmam.lazım diye sorman daha doğru . Benim kundakta yani sap kısmına koyduklarımı yazdım
Bulduğunuz paraları müzeye verirseniz sıkıntı olmuyor size zaten bir belge makbuz veriyorlar gelen amcalara bu makbuzu göster topladıģımı buraya teslim ediyorum dersin . Gerisi gelen amcanın insafına kalmış neticede bir şey olmuyor amcanin götürdüğü yere benim makbuzum var bulduklarimı buraya teslim ediyorum dersin. Başıma gelmedi şimdiye kadar.2863 sayılı kanunu belki 20 kere okudum, ama tek parayla ilgili çalışmanın ayrı tutulduğuna dair hiç bir satır yok,
yalnız burada bir nüans var, eğer ki daha önce bulduğunuz bazı şeyleri müzeye teslim etmişseniz, daha sonra elinizde sikkeyle yakalanırsanız (ama kazarken değil yinede) , kaçakçılık niyetinizin olmadığı kanısından dolayı kolay yırtarsınız.
sen gidip sorduysan, verilen cevapları paylaşırsan sevinirim kardeşim.
Değiştirilen 74. madde buna da müsade etmiyor diye biliyorum. yani aramaya.Bulduğunuz paraları müzeye verirseniz sıkıntı olmuyor size zaten bir belge makbuz veriyorlar gelen amcalara bu makbuzu göster topladıģımı buraya teslim ediyorum dersin . Gerisi gelen amcanın insafına kalmış neticede bir şey olmuyor amcanin götürdüğü yere benim makbuzum var bulduklarimı buraya teslim ediyorum dersin. Başıma gelmedi şimdiye kadar.
Benim çubuklar gitmiyor. Size tavsiyem eğer çubuk işine merak sardıysanız yıllarca bu işe gönül emek zaman mesai harcamış ama samimi arkadaşların çubuklarını deneyin derim hem zaman kazanmış olursunuz hemde paranız boşa gitmez. Bazı arkadaşlar gider sanayide bir ustaya yaptırırım diyor git yaptır bakalım sonuç ne olacak. Bolca kazarsın. Bu işle uğraşan arkadaşlar deneme yanılma yöntemiyle en.mükemmli bulmaya çalışıyorlar tabi bununda bir bedeli var.hiç kimse çubuklarındaki en ince püf noktasıni söylemez eğer bu işin ticaretini uapmıyorsa. Yapanlarda nasıl ćalıştığıni anlatırlar kişiye göre ćalışma şeklide değişebilir.birde birsey sormak istiyorum.cubuklar mermere gider mi
peki, Şirvan usta şöyle yapalım,Benim çubuklar gitmiyor. Size tavsiyem eğer çubuk işine merak sardıysanız yıllarca bu işe gönül emek zaman mesai harcamış ama samimi arkadaşların çubuklarını deneyin derim hem zaman kazanmış olursunuz hemde paranız boşa gitmez. Bazı arkadaşlar gider sanayide bir ustaya yaptırırım diyor git yaptır bakalım sonuç ne olacak. Bolca kazarsın. Bu işle uğraşan arkadaşlar deneme yanılma yöntemiyle en.mükemmli bulmaya çalışıyorlar tabi bununda bir bedeli var.hiç kimse çubuklarındaki en ince püf noktasıni söylemez eğer bu işin ticaretini uapmıyorsa. Yapanlarda nasıl ćalıştığıni anlatırlar kişiye göre ćalışma şeklide değişebilir.