Metehan kardeş kaç yaşındasın bilmem ben 46 yaşındayım. Bu işin ticaretinide yapmıyorum.bir konu aćıldı mevzu buralara kadar geldi. Keramet yarısı çubuktaysa yarısıda kullanandadır. Sanayide bir metalciye gidersin bakır çubukları alırsın tornacıdada yaptırırsın.ister sarı prinćten yap ister beyaz pirinçten sana kalmış. Her yiğidin bir tarzı var benim çubuğun dilinden ben anlarım seninkindende sen anlarsın çünkü kişiye göre farklı çalışabilir. Yaptırdıģın çubukları arazide denersin hangi metale nasıl tepki veriyor. Ben acizane edinmiş olduğum bilgiyi paylaşıyorum herkez istediği kadar istifade edebilir. Bu işi benden daha iyi bilenler muhakkakki vardır. Benim çubukların resmini attım büyüt dikkatlice sap ve tel kısmına bak. Yer gök dua üzerine allahı tesbih eder benim inancım bu ne demek istediģimi anlayacaksın
Abi diyeyim sana o zaman,
şimdi usta ben seni karalamıyorum, çubuk kullanmaya başlayacağım, tavsiye, yardım,öneri istiyorum. sen ticaret yapıyorsun demiyorum, bana sen ve tecrübe sahibi kişiler yol göstersin istiyorum. bakarsın ilerde senin çubuklar çok rağbet görür ticarete de girersin.
bilmediğim bir konuda sormak, araştırmak eleştirmek en doğalı, onun için diğer tüm forumları bırakıp sadece bu forumda konusunda tecrübe sahibi insalarla fikir alışverişinde bulunmak için buradayım.
bu gün yorduk seni biraz hakkını helal et, tecrübelerini paylaşmanı her zaman beklerim.
saygılarımla...