Amcaoğlu en az 20-30 cm derin daha devm ediyor basit bir keserim sapı içine giriyor. Sonuna kadar da gitti keserim ucuna kadar.Deli32 bir sorum olacak, bu yuvarlak delik ice dogru 20-30cm demissiniz peki deligin capini tam olcusuyle olctunuz mu? Olctuyseniz kac cm? (Ornek:3.32cm)
Deligin capini soruyorum. Sizin soylediginiz derinligi (boyu).Amcaoğlu en az 20-30 cm derin daha devm ediyor basit bir keserim sapı içine giriyor. Sonuna kadar da gitti keserim ucuna kadar.
Amcaoğlu gayet açık cevap verdim. Keser sapı sabittir. Bu arada keser nedir bilmiyorsunuz galiba. Standarttır keserin boyu çapı sapı da standarttırDeligin capini soruyorum. Sizin soylediginiz derinligi (boyu).
Çok teşekkürler tecrübeleriniz dikkatimi çektiği ve hayran olduğumu bildirmek isterim.Deli32 beyim.genelde ilgi ve bilgi olarak alanım antik sikkelerde olduğu için bu konuda sizi kırmamak için yorum yapsam dahi yanlış olur.
Çünkü bilgim yok.Affedin
Teşekkür ederim ölçmek için ekipman olmadığından ölçmedim. Yaklaşık 3_4mm daha geniştir. Neredeyse hiç boşluk kalmıyor keser sapı girince. Tahminen söylemek gerekirse 40_45 mm arasıdır. Maks.50mm.Keser giriyorsa eger bu delik sabit keser sapindan daha genistir. Keser sapinin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ama olcmek icin ekstradan bir caba sarfetmek niyetinde degilim. Herneyse size kolay gelsin.
Ayrıca gidebilmek için yol 500m yürüyüş mesafesi. Sarp kayalık ve ben esnafımızı işyerimi kapatıp sürekli oraya gidemiyorum. İlginiz için çok teşekkürlerTeşekkür ederim ölçmek için ekipman olmadığından ölçmedim. Yaklaşık 3_4mm daha geniştir. Neredeyse hiç boşluk kalmıyor keser sapı girince. Tahminen söylemek gerekirse 40_45 mm arasıdır. Maks.50mm.
Ben bu oymanın biraz daha aşağıda eğim verebileceğini düşünüyorum. Rastladınız mı daha önce Havalandırma tarzı eğimli bir oyma ya? Merak ettiğim başlıca bu. Aynı zamanda fark ettiyseniz sola doğru da bir yön vermiş. Resmi güneyden cektim ve Oyma yönü güneybatı olarak değerlendirilebilirNet olcuyu aldiginizda internetten karot caplari diye aratin ve sizin aldiginiz olcu ile birebir ortusen cikacak mi bakin.