Amcaoğlu geniş açılı resim varya BulursamKader25 ustanın renklendirici onun tam sağ arka tarafında dün fark etti bende. Bir keser sapı genişliğe ve baya derin sanki en az 30 cm geniş açılı resmi buEkli dosyayı görüntüle 182249şu resmi biraz anlat yer,konum,derinlik,genişlik,etrafını. kurbanım
Ben halen daha göremedim burası tam orta alt kısım su akan yerin üstü
Amcaoğlu derinlik ölçemedik elimde keser vardı sapı sonuna kadar giriyor hemen hemen bir keser sapı genişliğinde yani. Geniş fotosu yükledim. Arkası normal al Bi tepe toprak. Yamaç diyelim ama ne gösteriyorsa burayı gösteriyor kayalık tepe ne ise o olaraktan. Tokmak ile denedim bir çok noktayı tık yok boşluk olarak algılayamadım. Sadece sol sırtta şu resim su yolu ve oyuk dikkatimi cektim tekrar yükleyeyimEkli dosyayı görüntüle 182256Ekli dosyayı görüntüle 182255slm kardeşim öncelik hedefinizin burası olduğunu düşünüyorum. Bu tür oymaların sahış gömüsünde son nokta olarak bir çok kez gördüm.yakın çevresinde sağında solunda hatta karşısında en uygun yerlerinde şüpheli gözüken kayalarda cihazla yada tokmakla boşluk aramanızda fayda olabilir. Bu oyma yön vermiş gibi gözüküyor. İstikametletine yoğunlaşın. Oymanın büyüklüğü çapı ve derinliği hakkında bilgi vermelisiniz. Daha geriden kademe kademe yakın uZak fotolar ekleyin sizin gözünüzle çevreyi görelim. Zirvede kayda değer bir şey göremedim. Kalitesiz Resimler yanıltıcıdır.varsa bile bu tür yerler zordur tuzaklıdır bizi aşar iş makinası gerekir. Saygılar sevgiler
ALEYKÜM SELAM TAM TERSİ TÜM RESİMLER BATI VE KUZEYDEN. SADECE O KÜÇÜK OYMA GÜNEYDEN Ekli dosyayı görüntüle 182261S.a değerli ustam bölgenin doğu ve ya güney cephesinden resmi var mı? varsa yükleyin. hayırlı forumlar