meraklıacemi067
Member
Hayır neden kızayımki. Sonucta senin görüşün. İlk fotograftakilrdemi doğal ?bu işaretler doğal desem kızmassın demi
Hayır neden kızayımki. Sonucta senin görüşün. İlk fotograftakilrdemi doğal ?bu işaretler doğal desem kızmassın demi
Ne işareti peki bunlar.ğüzel işaretlerin var burdan iş çıkar ama darılma sende iş yok resim çekerken etrafi biraz temizle direkt olarak işareti degil çevrelerinide çek geniş açılardan burayı bol bol fotola burası tek bi mezarla bitecek bi yer degil
Ne işareti peki bunlar.
Kanalın 30 veya 40 cm altında boşluk ara etrafını detaylı şişle fakat kayanın kendisinde veya hemen altında çıkacak mezar daha değerli....Ekli dosyayı görüntüle 115261
sadece senin çizdiğin oymayımı yakından çekeyim@meraklıacemi067
işaretli yeride yakından temizleyip fotolarmısın sonsuzluk işaretimi yoksa 2 oda yan yanamı yada iki mezar aynı odada işaretimi ne acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 115570
abi fotograflamak skıntı değil. ben diğer kayaların resmini öylesine koydum ilgisi alakası varmıdır diye. bana ilk fotograftaki işaretlerin ne olduğu lazım. bende ona göre hareket edicem. burada mezarmı avr diyor ne diyor. ne işaretidir ona göre hareket edicem açıkcası bu. sonra ben gereken fotograflarmaları hatta videoyu cekicem zaten.Yav arkadaşım işte yer müsaitse temizleyin o kayayı gerekirse yıkayın ne var yani çok mu zor ?
Dün arkadaşlar bir yere gitti tespit amaçlı, alan piknik yeri hadi buyur burdan yak,
top götürdüler yanlarında kendi aralarında maç yaptılar
sonra da yorulma ayağına kenardaki kayalık alana gidip güya dinlendiler
bu sırada da işaretleri falan incelediler çaktırmadan fotoğrafladılar.
Yani buralarda bu zorlukları yaşıyoruz biz
siz orada dağ başında bir kayayı temizleyip düzgün fotoğraflayıp konuya eklemek zorunuza gidiyor.
sonra da eskisi kadar ilgi yok diye yakınıyoruz ...