Dedektorburada Banner Mobile

Kendi yaptığım çubuklar

Nasip34

Bilgili Üye
MaşaAllah. Allah umduğunuzdan fazlasını hayırla versin.

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Usta iyi güzel anlatmışsın eyvallah lakin iletişime geçelim öğrenelim bizde yapalım...
Bunlar işin ticaretinde değiliz yardımcı oluruz diyen samimi insanlar diyoruz ama attığımız msj a bile cevap alamıyoruz
Birde yazmış sın ücretli parayı aklına getiren aramasın diye
Para pazarligimi yaptik ki bizim yazdiklarimiza cevap vermiyorsun sedegor usta
Madem açtığın konuda birkaç kişiyle muhatap olacaksın bizim bu sitede ne işimiz var
Yanlış kardeşim yanlis ben bunları yazdım diye isterse site yönetimi beni banlasin ama yaptığınız çok yanlış
Birde diyorsunuz ki burda samimiyet var....
Bu site çok samimidir!

Bana gelince ben burda senin gibi sıradan biriyim görüyorsun. Yani her Merhaba diyenle samimi olunmaz bunuda takdir edersin . Ayrıca bahsi geçen konuyu yeterince acıkladıgımı düşünüyorum.

kimin neyi nerde niçin kullanacağı bellimi? bizim ücret istemedigimizi kutulayıp süsleyip gelir kaynağı yapmayacagı garantimidir? Bu sebebten evet samimi olacak kişiler ya bellidir yada zaman ister.

Ayrıca fikrimiz değişti, bahsi geçen cihaza patent alınıp 300 bin liraya satışa sunulacak. ismi sedegor bu arada.

Son düzenleme:

kabakburgiba

Operatör
[QUOTE=@uçmuş ustam biz keliz ne olacak şimdi.

kabakburgiba

Operatör
ALLAH iyiliğini versin @sedegör ustam.bende zannettim ki yeni bi kellik ilacı buldun.(ÖNEMLİ NOT.şeker hastası olan varmı içimizde.)

Sansliadam

Member
Sedegor ustam. Allah hayirlara vesile eylesin,seni zengin etsin demiyecem cunku gonlun zengin. Bukadar calisip yorulup bu kadar ozel biseyi paylasman, gonlunun guzelligini gosterir. Guzel insan Allah (C.C) SENI HEP HAYIRLARA VESILE EYLESIN GUZEL GONLUNE GORE VERSIN.

Sahinler

Aktif Üye
Bu site çok samimidir!

Bana gelince ben burda senin gibi sıradan biriyim görüyorsun. Yani her Merhaba diyenle samimi olunmaz bunuda takdir edersin . Ayrıca bahsi geçen konuyu yeterince acıkladıgımı düşünüyorum.

kimin neyi nerde niçin kullanacağı bellimi? bizim ücret istemedigimizi kutulayıp süsleyip gelir kaynağı yapmayacagı garantimidir? Bu sebebten evet samimi olacak kişiler ya bellidir yada zaman ister.

Ayrıca fikrimiz değişti, bahsi geçen cihaza patent alınıp 300 bin liraya satışa sunulacak. ismi sedegor bu arada.
Hadi hayırlısı bakalım Allah muvaffak etsin hazineyi bulmussunuz bi patent almaya kalmış işiniz

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
hayırlı olsun.. birşeyler bulursan paylaşmanı isterim :)

carsambali

Bilgili Üye
Sedegor ustayı siteye girdiğim ilk günden beri takip ederim,azbuçukta hemşerimdir bildiğim kadarıyla.ne gördüyse ne biliyosa çekinmeden yazar çizer.Ben derimki en büyük kerem sahibi (ikram eden) Allah azze vecelle dir,burda yada normal hayatta bilgisini,emeğini,ilmini verene (ikram edene) Allah azze vecelle daha fazlasıyla verecektir.Emeklerinizin boşa çıkmamasını niyaz ederim ve inşallah bizlerede bu ilimden nasiplenmek düşer.