Konuyu açan ustamız çok bilgili ve değerli bir ustamız böyle bir konu açmışsa önce kendisi denemiş ve ispatlamıştırKonular genelde bu şekilde son buluyor. Biri ortaya bir taş atıyor ama doğru ama yanlış, diğerleri inanıyor bir umut diyor ve başka bir akıllı adamı deli ediyor sonuç sıfır.
6v 2.8 ah 20 hr . kartta 4011 ile 4081 kullanacaksın. ikiz sistem yapacaksın birini toprağa diğerini kundağa. ozaman LL ler canavar gibi çalışır. Birde kafama takıldı frekans aralıklarını nasıl yükleyeceksiniz. 3v-15 v arası çalışırken yani 6v pil 2.8 amper ile maksimum 16,8 e çıkar. o zaman sizin atın ve gümüş frekanslarını 4.5 khz ile 6.5 khz aralığında tutmanız gerekiyor buda arada 20 çeşit frekans var demek yani bu yaptığınız cihazı çalışıyor kabul edersek 22 frekans dalgası arasında altına gümüş gümüşe altın deme olasılığı var toprağa giden dalga dönüşte kayıp yaşayacak ya da iyon tepkisi ile sınıf değiştirecek o zaman minerale çarpan dalga iyon etkisi ile dönüşte toprağın katmanlarından dolayı sabitlediğimiz 22 frekans aralığına kayıp yanıltma olasılığı oluyor. Umarım karmaşık olmayacak şekilde anlatmışımdır.Arkadaşlar bu devre ve sistem iki elektironikci arkadaş çalıştı ugraştı ve Hepinizin tanıdığı Uğur Kulaç ve Teknoloji ekibinden Hüseyin beyin fikirleri yardımları istenildi. Önceki konuyu bilen hatırlar en az 10 defa yapılıp tekrar bozuldu. Hala üzerinde anten bölümünde çalışmalar devam ediyor. Bu haliyle on numara ama, çubuğu çıkarıp sadece anten kullanacağız galiba işin sonunda tek bir anten. Ve sağa sola dönmesine gerek yok. Bu haliyle çubuklar el hareketi olmadan istenilen metale kendi dönüyor. Boşlukta çalışma yok boş cubuk usulu boşlukta kullanılabilir. Suya minarele gitmez hangi maddenin frekansını işlersen jenaratöre sadece ona gider. Altın ve Bakır da hiç bir ayrım yapmaz. Çarpı hareketi yok sol düz kalır sağ sol çubuğa yarım atar tekrar düz olur ve aynı hareketi tekrarlar
Bu haliyle şu an anlatmak istiyorum ama kartdaki alıcı devre küçük ama karmaşık o yüzden bir vidyo hazırlayıp öyle sizlere aktarmak istiyorum. Kartı yapamayan olursa onuda arkadaşlarla konuştum talep üzerine yapılıp gönderilecek. Kart hariç gerisi temin edeceğiniz şeyler zaten. Az sabır.