Dedektorburada Banner Mobile

kizlar kalesi

Dedektorburada Banner Mobile

Pirana

Bilgili Üye
Memleketin bahsi gecmiste merak ettim anlattiginiz mevzu rivayetmi belgemi diye

Kamhi Leonard

PiSaGoR
kardes sen buraya niyetlisin anladigim kadari ile.eger oyleyse vazgec.baska yer olsun insallah..Ekli dosyayı görüntüle 231740
Dikkatli baktın mi buraya :23:
Manyak birşey gördüm

mayhem

Co Admin
Co Admin
Bahsi gecen yerlerde bir şey yok ege ve doğuya yonelin uzak kacarsa tirakya tarafina ;)

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Bahsi gecen yerlerde bir şey yok ege ve doğuya yonelin uzak kacarsa tirakya tarafina ;)
Trakyada harbi ekmek var :)

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Giresunda kizlar kayasi veya kalesi diye bilinen yer hakkinda bilgisi olanlar varmi.
Bir vakit giresuna yolumuz düştüydü, piraziz bölgesinin sahil kesimi beğendiydim fındık bahçelerini dolaşsan kafi :)

Apollon01

Moderatör
Moderatör
Mesaj kutumdolu degil 2 tane filan mesaj var silemiyorum cevapta yazamiyorum bir iki arkadasa yazdim gitmedi.
sandalci14 ustam özel mesaj göndereceğin kişiyi arkadaş olarak ekle karşı taraf kabul etsin öylece özel mesaj kutusundan mesaj gönderebilirsiniz

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Dikkatli baktın mi buraya :23:
Manyak birşey gördüm
Ben görmezden geliyim yokmus gibi yapiyiim cogu yeri.. cunku yalatmazlar bize oraları kahkaha

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Tam bir sinir adamisin yemin olsun :207:

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Ben görmezden geliyim yokmus gibi yapiyiim cogu yeri.. cunku yalatmazlar bize oraları kahkaha
Yalayan zaten yalamista görsel manyak birşey :3:

Beyatli

Yeni Üye
Dediğin gibi bir kaya yok. En azından şuan gittiğinde öyle birşey göremezsin, orda yaşamıyorum ama her sene giderim. Biraz düzmece o kısmı. Operatorun ne bulduğunu bilmiyorum bir bilgim yok. Sana şunu söyleyeyim en son 5 sene önce dikmetaş yaylasının 20 dklık bir mesafesinde dağda bir dut ağacı bulunuyor ve onun yakınında kazı yapılıyor ve define buluyorlar vir işaret doğrultusunda işaret dut ağacını gösteriyor felan. Çok fazla yabancı insan buralara araştırma yapıyor sanırım henüz kimse bir sonuca ulaşmış değil. Bilgim bu kadar iş çıkacak gibi değil yani