D dikenarts Engellendi Katılım 8 May 2017 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 10 May 2017 #25 fatih7979' Alıntı: etrafımda 3 tane kale var var gerısını sen dusun haa bu arada daha zengınlık tehlıkesıne dusmedım Genişletmek için tıkla ... Söğütözünün oralarda sivridağ dedikleri yer var bilirsin. Ama cenderme de var onu da bilirsin.
fatih7979' Alıntı: etrafımda 3 tane kale var var gerısını sen dusun haa bu arada daha zengınlık tehlıkesıne dusmedım Genişletmek için tıkla ... Söğütözünün oralarda sivridağ dedikleri yer var bilirsin. Ama cenderme de var onu da bilirsin.
fatih7979 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 636 Tepkime puanı 84 Puanları 8 Yaş 45 Konum konya 10 May 2017 #26 dikenarts' Alıntı: Söğütözünün oralarda sivridağ dedikleri yer var bilirsin. Ama cenderme de var onu da bilirsin. Genişletmek için tıkla ... oranın jandarması benı ıyı tanır))) bi işlem oldugunda dogru benım yaylaya gelırler ben varmıyım bakarlar
dikenarts' Alıntı: Söğütözünün oralarda sivridağ dedikleri yer var bilirsin. Ama cenderme de var onu da bilirsin. Genişletmek için tıkla ... oranın jandarması benı ıyı tanır))) bi işlem oldugunda dogru benım yaylaya gelırler ben varmıyım bakarlar