Dedektorburada Banner Mobile

Kurt başı topal ayı geyik balıklar

Dedektorburada Banner Mobile

paytoncu

Bilgili Üye
Merhaba balkaya usta.
Sorularına kısaca cevap vereyim
Evet kertenkele neredeyse Güney Kuzey yönde duruyor. Bu kertenkelenin kuyruğu yok yani koparılmış başka bir yerde diye bir durum söz konusu değil. Kerten kelenin kuyruğu yok. Altında yol var burası zaten uçurum kayalık kayalığın altındaki yılda Güney Kuzey lakin güneyden kuzeye doğru gelerek kuru Kafa olan yerde biten bir yol . Bu yol ana mahsenlere inen yol lakin burası Krallık tarafından kapatılmış doldurulmuş bir yer. Güneyden Ana kervan yollarından ayrılıp kuzeye gelerek ara kervan yollarıyla ayrılarak tek yol olarak bu noktaya gelmektedir. Başka yön olarak daha doğusundan ise Karadeniz yolları mevcut buda karadeniz iskelesine kavuşan diğer ana kervan yolları. Güneyinde ise ana kervan yolları mesela kostantin yollarıda diye biliriz. Zaten Karadeniz yollarından biride çukurcanbaz köyündeki karahasan köprüsünü doğudan batıya geçerek kısa bir yoldan sonra kuzeye dönerek Karadeniz'e giden ana kervan yollarına karışan ara kervan yollarıdır. Benden şimdilik bu kadar usta.

paytoncu

Bilgili Üye
Vezir tepenin doğusunda kuru kafa,== Kerten kele kuyruğu yok kerten kelede neredeyse tam güney kuzey halde işlenmiş ve kerten kelenin altı yol ==== ama kapatılmış daha detayı ise kuru kafanın alnında yılan ve haç kabartma yapılmış burası yüksek bir kayalık iniş çıkışı yoktur burda olup bitenleri sadece belge sahipleri bilir birde bu günahkar bilir, DIYE DEVAM EDIYIR YAZINIZ,
USDA MERHABA ,Bu kertenkelenin kuyrugu yok dediniz , 1 - Kuyrukla kerten kelenin arasinda ne var , 2- Kertenkelenin altindaki yol nereye gidiyor ,orda ne var , Sadece merak ettim usda ,Selamlar,
Merhaba balkaya usta.
Evet kertenkele neredeyse Güney Kuzey yönde duruyor. Bu kertenkelenin kuyruğu yok yani koparılmış başka bir yerde diye bir durum söz konusu değil. Kerten kelenin kuyruğu yok. Altında yol var burası zaten uçurum kayalık kayalığın altındaki yolda Güney Kuzey lakin güneyden kuzeye doğru gelerek kuru Kafa olan yerde biten bir yol . Bu yol ana mahsenlere inen yol lakin burası Krallık tarafından kapatılmış doldurulmuş bir yer. ve burası ana depolar 36 medeniyetin mebalası bu mahsenlerde yer yüzündeki en büyük malların olduğu giriş.. Güneyden Ana kervan yollarından ayrılıp kuzeye gelerek ara kervan yollarıyla ayrılarak tek yol olarak bu noktaya gelmektedir. Başka yön olarak daha doğusundan ise Karadeniz yolları mevcut buda karadeniz iskelesine kavuşan diğer ana kervan yolları. Güneyinde ise ana kervan yolları mesela kostantin yollarıda diye biliriz. Zaten Karadeniz yollarından biride çukurcanbaz köyündeki karahasan köprüsünü doğudan batıya geçerek kısa bir yoldan sonra kuzeye dönerek Karadeniz'e giden ana kervan yollarına karışan ara kervan yollarıdır. Benden şimdilik bu kadar usta.

Karanlik23

Member
Bazı işaretleri benzetiyorsun sanırım. Çünkü anlattıkların edindiğin bilgilere uymakla beraber var olmayan işaretler yer - yön - mesafe vede olmayan durumlardan bahsediyorsun.
Sadece şunu diyeyim orjinal. kurbaşı büyüklüğünde kurt başı oyma tarzı olacak çizgi ile dilinde bir leke iz , dili güneydoğu yönüne bakacak. Baktığı yönde akarsu yoktur patika yoldan bayıra ilerle bayır üst düzünde toplu kayalıkları gör bunu görmeden evvel yerde yatık koyunu gör.
Ben eşkiya belgeleri ile ilgili hiç kimseye bilgi vermiyorum çünkü hiçkimse gerçek bir bölgede değildir. Bu bahsi geçen işaretler Doğu Roma imparatorluğunda fazlası ile bir çok yerde vardır.
Kurtbaşı altında balık olmaz . Kesinlikle olamaz.Zorla benzetmeyin bir şeyleri.
Madem köprüde karaca başını gördün aç kendisi kasadır.

Ekli dosyalar

paytoncu

Bilgili Üye

tebrik ediyorum güzel bir görsel
acaba diyorum hakikat bölgesinde olanları yani 7 ve 9 a kadar olan bölgelerdeki işaretleri görseniz bakmaktan uyunuz gelirmiydi diye demeden duramadım . saygılar

paytoncu

Bilgili Üye
mesela bu kurt sıradan ve dili dişi yok ve hakikatte olanla uzaktan yakından ilgisi yok.
hakikatte olanın dili dışarda doğuya bakar durumda ve koyunu yalıyor gibi düşün koyunu boğmuş zaten avının kanını yalıyor. işin garip yanı kurdun kulağının biri kırık diğeri kısa olarak yapılmış bunun gibi kayayı işlemişler çizim falan değil zaten. hakikat bölgesindeki hiç bir işaret çizim değil neredeyse.. orjinal şekilde yapılmış mesela bu boyutundan çok büyük görünüyor .. yinede başarılar diliyorum...

paytoncu

Bilgili Üye
umuyorum cevabım sizi tatmin etmiştir

balkaya34

Editör
Merhaba balkaya usta.
Evet kertenkele neredeyse Güney Kuzey yönde duruyor. Bu kertenkelenin kuyruğu yok yani koparılmış başka bir yerde diye bir durum söz konusu değil. Kerten kelenin kuyruğu yok. Altında yol var burası zaten uçurum kayalık kayalığın altındaki yolda Güney Kuzey lakin güneyden kuzeye doğru gelerek kuru Kafa olan yerde biten bir yol . Bu yol ana mahsenlere inen yol lakin burası Krallık tarafından kapatılmış doldurulmuş bir yer. ve burası ana depolar 36 medeniyetin mebalası bu mahsenlerde yer yüzündeki en büyük malların olduğu giriş.. Güneyden Ana kervan yollarından ayrılıp kuzeye gelerek ara kervan yollarıyla ayrılarak tek yol olarak bu noktaya gelmektedir. Başka yön olarak daha doğusundan ise Karadeniz yolları mevcut buda karadeniz iskelesine kavuşan diğer ana kervan yolları. Güneyinde ise ana kervan yolları mesela kostantin yollarıda diye biliriz. Zaten Karadeniz yollarından biride çukurcanbaz köyündeki karahasan köprüsünü doğudan batıya geçerek kısa bir yoldan sonra kuzeye dönerek Karadeniz'e giden ana kervan yollarına karışan ara kervan yollarıdır. Benden şimdilik bu kadar usta.

Merhaba @paytoncu,
Elindeki bilgiler isder belge usderse toplama bilgiker olsun ,arasinda gercek.bilgiler var ve bunları yaziyorsun, Ama bunlari hic görmedin, Cunki bunlar oralarda degil, Bilgisini yazdigin belgeyi bas kışınından oku , Orda orta anadolu ,Kuçuk asya ,Diye yazar,
Isde bütün Bilgilerin ana kaynagi budur,
Senin anlatdigin Jerten kele harfiyen dogru yonude dogru ancak arasina bazi yorumlar katılıyor ve bu yorumlarida gercekmis gibi hikayeye dahil edip servis yapiyorlar isde hata budur,
Kertenkele halen duruyor ve derenin guney yamacindada kuyrugu puramitgibi duruyor bu kertenkelenin kuyrugudur, Halkali kayanin yanina vardiginda karşı tarafda sira kayalari gorursunuz Yolun usd tarafinda ve dagin yamacinda ,Isde SİNEKLİmagrada orda Ama kapalı , onuda bulurumda iyi bir ÇUBUK cu lazim cubuk boslugu cok guzel bulur ama ben bunu acmak tarafdari degilim cunki o bahsettigin kertenkele ve o alan da cok isler var bunlarin birisinden muaffak olmak isdiyorum, Eger Sinekli ortaya cikarsa enaz 3 lkm magra acilacak bunu gercrklesdirirsrk burasi sit alani olur e bizler arjamiza bakarak gideriz burdan ,Simdi KERTENKELE ve Kuyrugunu buraya koyumda aradabir yorum yaparlar belki ,
20231118_121210~2.jpg

Okudugum çözümlerde bunun malzemesinin suyun icinde oldugunu anlatiyor, Ancak bu derede su yok, 1 su var oda degirmenin arkiyla gelen sudur bu su kesme kayalardan acilan kanallarla gelur ce bizanstan kalma oldugunu yazar, Bu kanalda su olur ,Efer derede dese o zaman suyu olmayan seredir burda bocaliyoruz, Oysa kanal.ile dağ arasinda 3 tane magra yada kovuk var ve degirmene paralel olan magranin usdunde sarp katada tahmini 4 metre yuksrkde ana katadan kesme cok guzek KOLTUK var oturak demiyorum KOLTUK oturduhunda arjadan gotunmez onden acik ve karsida kiluse ve kiliseye giden yol.var , BARLEMUTI harebeligi yani,
Hal.böyle, Bu iş cok zor bir iş ,Siteoere yazilan yazilari hep okurum acaba bir ip ucu varmi diye ama.malesef bilgilerin hemen hepside kulakdan dolma vede aeasina adam kendi aklindan gecenlere eklemiş ,

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Karanlik23

Member
umuyorum cevabım sizi tatmin etmiştir
Yazıdan ibaret saydıklarınız. Resim eklememekte ısrar ettiğiniz sürece sadece yazıdan ibaret. Belge işleri sırlı işler, sır dan kastım şifreli. Belgeleriniz 7 bölge diyor sanırım daha önceki yazınızdan 7 bölgeden söz ediyorsunuz. Allah kolaylık versin ne zaman ne ömür 7 bölgede iş yapmaya yetmez. selametle kalın

paytoncu

Bilgili Üye
Merhaba @paytoncu,
Elindeki bilgiler isder belge usderse toplama bilgiker olsun ,arasinda gercek.bilgiler var ve bunları yaziyorsun, Ama bunlari hic görmedin, Cunki bunlar oralarda degil, Bilgisini yazdigin belgeyi bas kışınından oku , Orda orta anadolu ,Kuçuk asya ,Diye yazar,
Isde bütün Bilgilerin ana kaynagi budur,
Senin anlatdigin Jerten kele harfiyen dogru yonude dogru ancak arasina bazi yorumlar katılıyor ve bu yorumlarida gercekmis gibi hikayeye dahil edip servis yapiyorlar isde hata budur,
Kertenkele halen duruyor ve derenin guney yamacindada kuyrugu puramitgibi duruyor bu kertenkelenin kuyrugudur, Halkali kayanin yanina vardiginda karşı tarafda sira kayalari gorursunuz Yolun usd tarafinda ve dagin yamacinda ,Isde SİNEKLİmagrada orda Ama kapalı , onuda bulurumda iyi bir ÇUBUK cu lazim cubuk boslugu cok guzel bulur ama ben bunu acmak tarafdari degilim cunki o bahsettigin kertenkele ve o alan da cok isler var bunlarin birisinden muaffak olmak isdiyorum, Eger Sinekli ortaya cikarsa enaz 3 lkm magra acilacak bunu gercrklesdirirsrk burasi sit alani olur e bizler arjamiza bakarak gideriz burdan ,Simdi KERTENKELE ve Kuyrugunu buraya koyumda aradabir yorum yaparlar belki ,Ekli dosyayı görüntüle 315288

Okudugum çözümlerde bunun malzemesinin suyun icinde oldugunu anlatiyor, Ancak bu derede su yok, 1 su var oda degirmenin arkiyla gelen sudur bu su kesme kayalardan acilan kanallarla gelur ce bizanstan kalma oldugunu yazar, Bu kanalda su olur ,Efer derede dese o zaman suyu olmayan seredir burda bocaliyoruz, Oysa kanal.ile dağ arasinda 3 tane magra yada kovuk var ve degirmene paralel olan magranin usdunde sarp katada tahmini 4 metre yuksrkde ana katadan kesme cok guzek KOLTUK var oturak demiyorum KOLTUK oturduhunda arjadan gotunmez onden acik ve karsida kiluse ve kiliseye giden yol.var , BARLEMUTI harebeligi yani,
Hal.böyle, Bu iş cok zor bir iş ,Siteoere yazilan yazilari hep okurum acaba bir ip ucu varmi diye ama.malesef bilgilerin hemen hepside kulakdan dolma vede aeasina adam kendi aklindan gecenlere eklemiş ,
Usta merhaba yaşına saygım olduğundan dolayı bana yalancılık dolandırıcılık ithamlarına karşılık cevap vermeyecem o senin cahilliğine sayıyorum. Sen kertenkele den ondan bundan bahsediyorsun ve yerlerini bana meth ediyorsun mademki met ediyorsun benden neden soruyorsun peki? Siz sadece yüzelsel ve bir kaç işaretten haberiniz var oysa gerçek bölgede sadece baz alınan değil sayılamıycak kadar işaretlerde mevcut. Ben senin işaretlerine işaret diye bir adım araziye çıkmam uyduruk şeyleri yok bu kertenkele yok bu kuyruğu yok şutu kertenkele ninn kuyruğu yok dere yok burdan başka tepe yok en hakimi burası buranın batısı vezir tepe. Kerten kalenin kuzey doğusu denilecek açısında ise Çerkez eğeri hadi git bakalım Çerkez eğerini bul madem herşeyi buluyorsun bunuda bul bakalım. Sinekliymiş yok bilmem neymiş bu resimler alanla ilgisi yok bu alan düzlük zannediyorsun insan dahi zor dolaşırken istersen bu resimlerin olduğu yeri asfalt döktürde ayakların aşınmasın. Arabayla çıkarsın . Abi bana soru sorma benim alanımdaki işler sizlerin aklının alacağı işler değil ben uyduruk şeylere işaret demediğim gibi alanda sizlerin bilgisi dışında olan işleride anlatamam siz kendi alanızda eğlenin .... Benim zaten ne işarete ne bölgeye nede bir başkasına ihtiyacım yok zaten. Ben her konuda konuya hakimim zaten. Ben baktığımda alanın neresi olduğunu biliyorum . Ayrıca benim alanım 7 hakikat bölgesi ayrıca bu işler 9 bölgeye kadar mevcut. Vesselam. Siz sadece bulunduğunuz alanı araştırın diyecem ama boş bugune kadar sadece lafta kalmışsınız bir adım ötesi yok. Gerçek bölgede zaten aramıyorsun o senin ayağına takılıyor diyorum üzerine alınmıyorsun . Herkes kendi işiyle müşerref olsun bana sorma bir daha mümkünse...

paytoncu

Bilgili Üye
Yazıdan ibaret saydıklarınız. Resim eklememekte ısrar ettiğiniz sürece sadece yazıdan ibaret. Belge işleri sırlı işler, sır dan kastım şifreli. Belgeleriniz 7 bölge diyor sanırım daha önceki yazınızdan 7 bölgeden söz ediyorsunuz. Allah kolaylık versin ne zaman ne ömür 7 bölgede iş yapmaya yetmez. selametle kalın

Haklısınız herkes herşeyi biliyormuş bana göre kimse birşeyi bilmiyor bilse bölgeyi bulurdular. Ben hep dedim yine diyorum benim belegeye başka bölgeye yada yardıma ihtiyacım yok. Ben zaten alana hakimim burda aramanıza gerek yok zaten ayaklarınıza dolanıyor herşey. Bunu anlamamakta ısrar edenlerde var. Saygı duyuyorum sizin dediklerinize. Ben kendimden eminim kimsenin ne dediği pekte önem arz etmiyor resim konusuna gelince bir kişinin bildiği sırdır iki kişinin bildiği sır değildir. Bu yeterli bir neden olur umuyorum.

balkaya34

Editör
Usta merhaba yaşına saygım olduğundan dolayı bana yalancılık dolandırıcılık ithamlarına karşılık cevap vermeyecem o senin cahilliğine sayıyorum. Sen kertenkele den ondan bundan bahsediyorsun ve yerlerini bana meth ediyorsun mademki met ediyorsun benden neden soruyorsun peki? Siz sadece yüzelsel ve bir kaç işaretten haberiniz var oysa gerçek bölgede sadece baz alınan değil sayılamıycak kadar işaretlerde mevcut. Ben senin işaretlerine işaret diye bir adım araziye çıkmam uyduruk şeyleri yok bu kertenkele yok bu kuyruğu yok şutu kertenkele ninn kuyruğu yok dere yok burdan başka tepe yok en hakimi burası buranın batısı vezir tepe. Kerten kalenin kuzey doğusu denilecek açısında ise Çerkez eğeri hadi git bakalım Çerkez eğerini bul madem herşeyi buluyorsun bunuda bul bakalım. Sinekliymiş yok bilmem neymiş bu resimler alanla ilgisi yok bu alan düzlük zannediyorsun insan dahi zor dolaşırken istersen bu resimlerin olduğu yeri asfalt döktürde ayakların aşınmasın. Arabayla çıkarsın . Abi bana soru sorma benim alanımdaki işler sizlerin aklının alacağı işler değil ben uyduruk şeylere işaret demediğim gibi alanda sizlerin bilgisi dışında olan işleride anlatamam siz kendi alanızda eğlenin .... Benim zaten ne işarete ne bölgeye nede bir başkasına ihtiyacım yok zaten. Ben her konuda konuya hakimim zaten. Ben baktığımda alanın neresi olduğunu biliyorum . Ayrıca benim alanım 7 hakikat bölgesi ayrıca bu işler 9 bölgeye kadar mevcut. Vesselam. Siz sadece bulunduğunuz alanı araştırın diyecem ama boş bugune kadar sadece lafta kalmışsınız bir adım ötesi yok. Gerçek bölgede zaten aramıyorsun o senin ayağına takılıyor diyorum üzerine alınmıyorsun . Herkes kendi işiyle müşerref olsun bana sorma bir daha mümkünse...

Selam paytoncu,,
Ben kendi yazdığım yazıyı tekrar tekrar okudum, Acaba bir olumsuz kelimemi yazdimda, bu PAYTONCU yu.kızdırdim diye ,Malesef bulamadım, Hele dolandırıcılık gibi bir tek kelime de yok ==== Bu siteler fikir alis verisi siteleridir burda tum arkadaşlar bir birine danisirlar Sorarlar ,Bilgisi olan bilgisiyle konuya desdek olur, Konu uzerinde tartışılır ,Yani sen yazacaksin , Konu ile ilgili soranlarada kizacaksiniz,,,,, ne diyelim.,oluyor demekki ,

Son düzenleme:

james

Aktif Üye
Konu sahibi yazmışta yazmış valla okumadım.
ama bu kadar hikaye yalansız olmaz
bu işler aslında basittir bu kadar konuşmaya bile gerek olmaz.
artık bu işler ayağa düştü hatta daha da aşağıya