Sarıyerli34
Bilgili Üye
zorlamak lazım ustam o zaman söyler anlatırDemekki bazen bu metalleri kullanmak gerekiyor çubukla birlikte . Geçen biride sormustu doğru bilgi verdik demekki BulursamKader25 usta bunları bana giç söylemiyor :200:
zorlamak lazım ustam o zaman söyler anlatırDemekki bazen bu metalleri kullanmak gerekiyor çubukla birlikte . Geçen biride sormustu doğru bilgi verdik demekki BulursamKader25 usta bunları bana giç söylemiyor :200:
Evet durum pozitif.BulursamKader25 ustam bir kaç tespitim oldu mekanda.. evvela alüminyum çubuk ve kurşun olayı biraz karışık.. kişiden kişiye değişiyor.. bende çubukla kurşuzn sürüp sınıra gidince göğsüme yapıştı..
ustam gümüş testinide bahsettiğin gibi yapmaya çalıştım.. gümüş işareti aldığım noktadan uzaklaşıp bir miktar gümüş koydum.. aralarından geçerken koyduğum gümüşe değilz de mekana doğru çubuklar işaret verdi(çubuklar dik konumda).. emareler bunlar ustam durum pozitif mi?
BulursamKader25 ustam burası yığma fakat bilinen yığma gibi kaldır taşları gir değil.. farklı bir sistem ve şifreleme var.. çok farklı yorumlar aldım burayla ilgili ama şuana kadar bir sonuç alamadım.. en son bu işaretleri farkettim. yavaş ilerliyoruz ama çözeceğiz inşallah..Kardasim
Sifreyi cozecen yere gelmisin insallah.
Bu kayadaki tum isaretleri cozmen gerekecek:
Ekli dosyayı görüntüle 215684
Kuş cok belli.BulursamKader25 ustam burası yığma fakat bilinen yığma gibi kaldır taşları gir değil.. farklı bir sistem ve şifreleme var.. çok farklı yorumlar aldım burayla ilgili ama şuana kadar bir sonuç alamadım.. en son bu işaretleri farkettim. yavaş ilerliyoruz ama çözeceğiz inşallah..
ustam merhabaEkli dosyayı görüntüle 215698
1-) bu Kaya sel suyu ile taşınabilir bir kaya ise, konuyu burda sonlandır.
2-) sel suyu ile taşınması güç ise, mahsenin yönü çizdiğim tarafta bir Boşluk alabildin mi?
Eşkıya işidir ve o kesikler onların sembolüdür. Araştır o kesikleri bakalım hangi çete kullanmış.
Kolay gelsin.