kertenkele
Editör
Ustalar şu bilgiyide vereyim yeni öğrendim arkadaştan kuyunun kuzeyinde derenin diğer tarafinda kilise varmiş ama yerinde sade taşlar var
simdi işler degişti.sen gec karşıya ustam kiliseden cıkan tunellleri bul.dereye cıkar biri..gmzden kaçan varsa dokunulmamışsa kilise herzamn değerlidir..Ustalar şu bilgiyide vereyim yeni öğrendim arkadaştan kuyunun kuzeyinde derenin diğer tarafinda kilise varmiş ama yerinde sade taşlar var
yavaş arkadaşım ben nerde yazdığımıda bılıyorum nereye yazdığımıda.kim kime nedemiş..gözden yerine gmzden yazmışım yanlışlıkla..bahsettiğim göz bizim gözümüz değil.senden önce oraya gidenlerin gözü..birşeyler kalmışsa anlamında..bidaha oku istersen..senden resim isteyende yok senin mekanı merak edende yok, kafa bulanda yok öyle niyeti olanda..ama yine ve yeniden abladımki susmak en iyisi..kolay gelsin arkadaşım sana..Mhmt82 kardeş şimdi senin imalı bir şekilde yazmana gerek varmı gözümüzden kaçan varsa diye dadaş_25 bu yazdığını beyenmiş ustam forumda ne yazıyo okumadınmı fotoğrafsız define işaretlerine yorumlar diyor bendede foto yok buraya yazdım ama senin burda hata kimde bence sende yanlış yerdesin fotolu bölüme git orda yorumunu yap dada_25 te beğensin site yöneticileri ya fotosuz define yorumunu ya kaldırın yada foto istemeyin olsa zaten atarız benim fotolu bir çok konu açtım yani foto olsa yine atarım saklayacak birşey yok foto olunca atıcamda yani arkadaşları ikaz ederseniz sevinirim çünki herkes bi umut peşinde arkadaşlarda kafa bulunca insan ister istemez keyfi kaçıyor
Bulduğunuz oda değilde dehlizlerden biri olabilirdeKamhi Leonard ustam su tasfiye kanalı yok oyma olarak yapılmış kuyu 8 mt falan temizledik sonrası taş ile dolu kuyu örme değil odaya giden tünel açık zaten etrafında boşluk baktık ve bu oda ve kuyudan ayrı bir oda bulduk yani çubukla bulduk işlem yapmadık