KARDEŞİM SIRASIYLA SORULARINIZA CEVAP VEREYİM
1- a ) MİNERAL ELEMDE MAKİNANIN BAŞARISI %100
b ) PASLI DEMİRDE BAŞARI ORANI %90 şu anda test aşamasında olan hafıza sitemi ise nerdeyse %99 lara çıktı inşalah
2- Makinanın durumunu genelde ben değil kulanan arkadaşlar değerlendirir sonuç olumlu olduğundan geçen sen
piyasaya sürdüm,tabi sonuç %100 olsada araştırmalar devam dişjital sistemi yakalayana kadar ama dijital sistemde
basit bir olay değil 2-l daha sürer
3- 17 adet altın sikke alan arkadaş var birini bana ediye ettdi sağolsun bronz gümüş ve bakır sikelr ibr çok defa alındı
mezar bulundu vidoları elimde mezar bulunuşunun felan mevcut
4-) çizim bir ara yükleyeyim birinci dalğa yarım küre düşünün yuvarlak kısmı batıya düz kısımları ise kuzey batı ve güney batı bu şekilde atıyor ve batıya ikinci dalğa bir karpuzdan sadece bir dilim alınmş gibi düşünürseniz sadece kuzey doğuya atmıyor her yöne atıyor üçünccü ve en yoğun ola dalğa ise tamamen dairesel her yöne atıyor, Elektron sayılarınıda vereyim isterseniz
1.dalğa 6 (+) 6 (-) toplam 12 elektro atıyor
2.dalga yine 6 (+) 6 (-) toplam 12 elektro atıyor
3.dalga yine 12 (+) 12 (-) toplam 24 elektro atıyor
işin ilginç yanı ise birinci dalga yı futbol topu gibi düşünün 2 . dalğayı portaka büyüklüğünde ve en çok elektronu taşıyan 3 cü dalğa ise fındık büyüklügünde diye biliriz buda kara delik derler ya uzaydaki bir kütlenin yani karpuzun tam ortasından çekirdeğine bir delik var ve kendi dış kabuğunu
sürekli endi çekirdeğine doğru emiyor küçülüyor ,küçülüyor fındık giibi oluyor ve bummmm
)) uzaya dağılıyor benzerliği çok ilginçtirki çok büyük
SAYGILARIMLA