Bu arada araba büyüklüğündeki taşın 2 mt de çıkması şansına iyi olmuş
Değerli kardeşim .Doğanın bazı enteresan oyunları olur tıpkı bu çalışma yaptığınız yer gibi doğal oluşumlar .Tıpkı elden çıkmış gibi insanı hayrette bırakır oyalarda oyalar ve çokta yorar .Kanatim ve şahsi düşüncem bu yer doğal .Yinede siz bilirsiniz kolay gelsin .Ustam bi kapi gibi kesme vardi resimini attim burdan buyuk bir mahsene giris varmis haritada harita kaybolmus yer bulunamsmis bosluk alip maden gosterince hayda maşallah daldik öldük geberdik yok ortada bisey
Yinede bi bakin olur yeni resimlerle konuyu guncelliycem ilginiz icin TeşekkürlerDeğerli kardeşim .Doğanın bazı enteresan oyunları olur tıpkı bu çalışma yaptığınız yer gibi doğal oluşumlar .Tıpkı elden çıkmış gibi insanı hayrette bırakır oyalarda oyalar ve çokta yorar .Kanatim ve şahsi düşüncem bu yer doğal .Yinede siz bilirsiniz kolay gelsin .
Tamam ustam biyerlere uçma uçmuş ustam bide agzini hayira ac sen ne dersen cikiyor araba gibi tas dedin cikti öldük bittik))Bu arada araba büyüklüğündeki taşın 2 mt de çıkması şansına iyi olmuş