her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler atalarımız. zaten öyle de olmalıdır. yoksa tekdüze, renksiz, ruhsuz vs gruplar oluştururdu toplumları.
bazen ufak dokundurmalarla ya da hafif şaka yollu yorumlar yapmak işi daha eğlenceli yapar, sıkıcı olmaktan çıkarır. ha iyi niyetli olmayanlara daha sert yapılabilir o ayrı. herkesin anladığı bir dil vardır sonuçta...
gruba katıldığımdan beri işime yarayan merak ettiğim her şeyi olmasa da tamamına yakınını okudum. çok değişik kişilikte yorumcular gördüm. hatta bazı nicklerde dikkatimi çekti. komik, garip, gizemli(!)... örneğin ilginç bir nick; kabakburgiba. tersten okuyunca abi grub kabak
(ustam kusura bakmasın herhangi bir atıfta bulunmuyorum ya da art niyet aramıyorum. sadece örnek verdim. sıradanlık olmaması gerektiği konusunda. )
ilk zamanlarda @ Malbulanındır ustanın yorumlarının bazıları garip geldi sanki alaycı bir tavrı vardı. ama sonra yorumları gördükçe ona hak verdim açıkcası yorumlarını ilgiyle okudum. gerektiği zaman gerektiği gibi davranıyordu. sezarın hakkı sezara gibi. dürüst, mantıklı, hayalden uzak, esprili, bazen hafif dokunduran açıkçası nükteli bir yorumu var. anlayan olur olmaz, seven olur olmaz bir şey denilemez tabi, bilmediğimiz hatası varsa bir şey diyemem ama gördüğüm kadarıyla herhangi bir art niyeti olduğunu sanmıyorum.
kısacası; ENGELLENDİYSE bu karara katılmıyorum. saygılarımla.