Ekli dosyayı görüntüle 157683
ben de burada 1 ayı kafası gördüm ...
ben de burada 1 ayı kafası gördüm ...
o ayı olarak gördüğünüz tasın dier tarafı oyuk çukur fotoğraflarda var inceleyebilirsiniz1 de bu ayının 1 gözünü görebiliyoruz ... bu göz açık diğer göz tarafınında resmini çek o gözü de açıkmı kapalımı onada bakalım .....
ustam o delik fazla derindeil 2 metreden fazla deilS.A Değerli kardeşim, üstadlarımız konu hakkında çok güzel yorumlarda bulunmuşlar. Rabbim hepsinden razı olsun inşaEllah. Ben de gördüğüm kadarı ile tecrübelerim doğrultusunda yarımcı olmaya çalışayım. Resimde bir o da ve ruh deliği olduğunu düşündüğüm deliğin içerisinin devamı var mı? Var ise giriş alt taraftan olur o delikten girilemez. Eğer resimde yazdıklarım dışında bir durum söz konusu ise maalesef patlatılmış kasa demekten başka bir yorum kalmıyor. Selametle
Ekli dosyayı görüntüle 157692
evet ustam cok fazla işaret var dediğiniz kayayı fotoğraf üzerinden gösterrmisisniz1.inci resimde deliğin haman altındaki taş sonradan koyma herşeyi ile belli işaretlerin fazla olması kafanızı karıştırmak amaçlı yeriniz belli o deliğin altındaki kayayı çıkartın olayı bitirin
usta orası aşşaya boşluk deilki o delik tilki yuvası olmuş artık aşşaya doğru inmiyo delikKafa karışıklığı normal ,zaten amaçda bu . Ama oranın önünden parça alınmış o deliği rastgele açmışlarsa içeriye neden düşmemiş .Ben buranın sağını solunu halen kafama yatıştırmış deilim .Bakınca gözüken o delikten kafanı sokunca içerdeki odayı görmen lazım .
Şimdi siz bu konuyu burda virgüle alın tekrar gittiğinizde kafanızda ışıldayan işleri gerçekleştirin tekrar fotolayın .Tekrardan düşünelim .
ustam valla bende anlamadım ne nereyi verio çok karışık bir bilmecebu ayı bize ya ileride yada yakınında in vermesi lazım ayı inde mağarada yaşar bize girişi bulduracak imare yi vermesi lazım buradaki işaretlerin ...