mhmt0614
Member
İnşallah gelir dediğin gibi yoksa bizim hastalık çokk büyüyecekİyi olacak hastanın, doktor ayağına gelirmiş...
:23:
İnşallah gelir dediğin gibi yoksa bizim hastalık çokk büyüyecekİyi olacak hastanın, doktor ayağına gelirmiş...
:23:
Aman cihazınızı kırmayın..Yıllardan beri anlatmaya çalıştığımızda bu zaten..formun müdavimleri anlamıştır...
Öncelikle cihazınız kalite bir cihaz..En azından bu günün teknolojisinde..
Toprak arazi ve aradığınız metaryelin durum ve derinliğine göre ayarlar farklılık gösterir..çünkü bu cihaz hem pulse, pulse gibi derin ve vlf gibi tek para arayabilen bir cihaz..işte bunun içindir ki kullanımı ayarları zor..derya deniz bir cihaz...
kaan bey sen bu cihazı kullanıyorsun galiba bana ayarları konusunda yardım etmen lazım
ben sana yeri anlatayım sen ayar söyle yada video yollayayım sana
GB Type..............Gen
Volüme Limit .......15
Backlight.............0-1
Special...............Coin
Maintune
Audiotype...........deep
Motion...............Very slow
Audio tone.........40-45
Rx Gain.............17-19
Stabilizer.............10
Küçük hedeflerde ayarı yükselt
Derin hedeflerde küçült..
Signal.................18
Target Volüme......13-17
Tracking..............slow
Reperse...............inverted
Searc mode.........deep
Soil timings..........normal
Threshold.............çok az bir ses vızıltı düşük
Ground............ilk ayar yaparken trackinge al.
Auto Tune düğmesine bastıktan sonra
Fixede getir.
Auto tune..........bas bırak
Daha çok acemiler için
Rahat bir arama yapmak istiyorsanız toprak mineralinin yüksek olduğu paraziti yüksek yerde ayar yapın..
graund balans ayarı trackingde olacak şekilde başlığı 10 cm kadar havada olsun..Auto Tune düğmesine basıp bıraktıktan sonra başlığı topraga değdir.ses azalana kesilene kadar bekle.graundbalans ayarını fixede getir.
Bu cihaz al otomatiğe başla yürü git değildir ki..ayarlar hep değişir..minalap kullanmanın zorluklarını hep anlattık..
Hayırlı Uğurlu olsun..
hocam metal derken mıknatıs bunu çekmiyor ama dedektör ve nokta sabit cihazı ötüyor.arkadsim cok eskiden düşen bir göktasi olabilir göktaşlari bilirsin metel dir
mhmt0614 önceki mesajımda da yazdım piyasada çakması var diye.hocam metal derken mıknatıs bunu çekmiyor ama dedektör ve nokta sabit cihazı ötüyor.
şunu söylemek istiyorum burada ... üç kağıtçıdır dikkat edin...
hocam cihaz sahte değil ben burada sahteliğini tartışmıyorum kızdığım tarafı adamlar cihazı satarken taşa asla ötmez diyorlar ama ötüyor ben buna kızıyorum firma da herkes bilsin ne sakıncası var millet niye bizim gibi kandırılsın almasınlar oradan dedektör@mhmt0614 önceki mesajımda da yazdım piyasada çakması var diye.
Minelab da bunun farkında ki taklit cihaz anlaşılsın diye uzunca bir formül kullanmış.
Sizin cihazınız sahte mi yoksa orijinal mi buyrun tespit yöntemi:
http://www.deparltd.com/html/img/sahte-cihaz-kontrolu-son-yontem.pdf
UYARI: Lütfen mesajlarımızda firma adı kullanmayalım...
Arkadaşım yukarıda Kaan ustanın verdiği ayarları yap vehocam cihaz sahte değil ben burada sahteliğini tartışmıyorum kızdığım tarafı adamlar cihazı satarken taşa asla ötmez diyorlar ama ötüyor ben buna kızıyorum firma da herkes bilsin ne sakıncası var millet niye bizim gibi kandırılsın almasınlar oradan dedektör
ben adamlara cihazı yolluyorum taşı da adam orada nasıl bi oyun yapıyorsa ötmüyor diyor bana yalan söylüyor hala
kaan usta bu söylediğin ayarlar derin ayarları değil mi kaç metreye kadar sonuç alırım.Güzel ve dikkatli ayar yaparak yukardaki değerlerle tekrar bakmanızı tavsiye ederim...
Hala sonuç alamıyorsanız
şu ayarları deneyin..
Special....Fine gold
Mation........med
Rx Gain......10 düşür
Audio ton....55 yükselt
Stabiizer....8 gibi düşür
signal.......15 e düşür
Tracking .....med olsun
Searc mode....custom olsun
Iron reject...5 den 3 düşür..
bu ayarlarda DD başlık kullanın..
Kolay gelsin..
biraz derin derken ne kadar mesafeden bahsediyorsun?Bu ayarlar derin ayar değil..cihazın stabil olması için düşürülmüş ayar..ilk verdiğim ayarlar biraz daha derindi...