Eyvallah ustamSunum olması gereken bir durum daha net bilgi alabilmek adına.( iki resim attığımda yazılanları hatırlıyorum).) Yorumlarını esirmeyen doğru ve net bilgileri resimleri erinmeden inceleyip paylaşan insanlara ben teşekkür ediyorum.
O hilti ile delme sevdası bu işin sahtekarlarını ortadan kaldıracak bu işi hakkıyla yapan insanlar sayesinde olacak. Kazma kürek Hiltiden önce bilgi.Allahın toprağı kaz kaz bitmez. Bilgi olmadan girdiğin işte te başına geçen klavuz kargaya uymaktan başka çare kalmaz. Orada yazı var orayı delmek mantıklı değil diyorsun, bir açıklama yapamayınca mantık kaçıyor fikir kalıyor. Sonuçları gördüğünüz gibi bu durumda. En azında görsel şölen duruyor hala.
Arazide evet yoklamalar oldu bir işin ehli olduğunu iddea eden birinin yönlendirmeleriyle. Kurtarabildiğimizi kurtardık elinden
Konu ile ilgili araştırma yapıp sizlerin verdiği bilgiler ve benim öğrendiğim bilgiler doğrultusunda gerekirsee günlerce vakit geçirip iyi analiz edebilmem gerekiyor.At binenin kılıç kuşananın hesabı güvenilir dürüst birine denk gelene kadar kendi fikirlerimizle şu an ilerlemek zorundayız.
iki işaret arası tahmini 30 metre yok. Yön kavramım oldığı için şu anbilmiyorum ama paylaştığım resimlerde güneş karşıdan doğuyor.
Video yükleyemediğimden dolayı görmenizi istediğim çok şeyi gösteremiyorum ama dikkat çeken şeyyleri yükleyecem.
Teşekkürler
Isaretler arası dönem farki var .
Işin ehli olduğunu söyleyen işin ehli de olsa burda sonuca ulaşmak güç ister. Çünkü burasi oldukça zenginlik alameti baş gostermekte. Bu işaretler öyle sıradan birşey için yapılmaz.
Yazıların çözülmesinin nedeni işin akibetini değiştirebilir. Güney-doğu istikametini biraz araştır. Gerek kayalık alanda gerek kayalık önü.
Aynı şekilde güneybatı yönünde de araştırmanı yap.
Video yu youtube a yükle
Sonra da video linkini buraya yapıştır