Sayin kuyucu,
Neden boyle davrandigini biliyorum.
Bir onceki konudan dertlisin.
Hayatta en sevmedigim sey tartismaktir.
Konulari okumuyorsunuz herhalde. Bir konu hakkinda tamamen birbirine zit fikirler aciklanmasi da dogaldir. Su ana kadar senden baska bu boyle degil itibar etme deyen bir uye cikmadi. Yolun, usulun ve uslubun hos degil. Bir baskasina yaparsan dogal olarak seni
siteden 10 gun uzaklastirmak zorunda kalacagim. Sende her usta gibi gordugun sekilde yazacaklarini yaz gec. Bu form tartisma formu degil. Konu sahibi yazilanlari okuyor. Karar onun. Kendisi bana genelden ozelden sorar, acilmis kasa oldugunu anlamanin yolu nedir diye. Bizde kendisine soyleriz. Veya sizde sorabilirsiniz, bir yerin acilmis kasa oldugu nasil anlasir diye. Size de bildigimizi soyleriz, yazariz insallah.
Acilmis kasa da en belirgin isaret, kapak kisminin oyugudur. Belirttigim resimi iyi incele kapak oyugu var mi yok mu?Ben var diyorum. Siz yok diyebilirsiniz.
Ben var dedigim halde yok da olabilir. Resimdeki bir golge vb. Sebeplerle de olabilir. Senin gordugum bildigun kasa ile benim gorduklerim farkli olabilir.
Gerci kac kasa gordun onu da bilmiyorum.
Netice edebi bozma. Ben 25 senedir sanal alemde hemhal olmusum. Klevyecileri iyi bilirim.
Sende herkes gibi konulara mudahil ol. Niyet ve gayretiniz konu sahibine faydali olmak icin olsun.
Allah cc bizlere kalbiselim ihsan eylesin.
Bizi nefsimize uydurmasin. Amin.