Neler bulalim buradan

TALİSMAN

Member
Katılım
14 Nis 2015
Mesajlar
90
Tepkime puanı
48
Puanları
5


Ustam ben kendi adıma size cevap vermek istiyorum.Define işinde şahsım olarak kabul ettiğim işaretler net olmak zorunda..Eğer bir ayı figürüne bakıyorsam bu ayı gibi olucak.Ayakları olucak pençesi olucak gözü olucak gibi gibi..

Google üzerinde doğal oluşum kayalar olarak bir arama yaparsanız daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Define işi benim için net işarettir.Kayaya yandan veya arkadan bakıp aaa bu kartala balığa ayıya güvercine vs.benziyor diye bakamıyorum maalesef.Dediğim gibi ayı ayı gibi,kuş kuş gibi,balık balık gibi olucak.​
Güzel yerler ama, dediğiniz gibi nokta atışı olmayınca iş arkeolojiye giriyor. Güzel yerden kastımda potansiyel yer barındırması. Ayrıca çoğu ustamızda bu tür yerler için ağır işçilik öngörüyor. O nedenle samanlıkta iğne aramaktansa, manzaraya karşı bir çay içmek herşeye değer görünüyor.
 

Metalicvoice

Operatör
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
1,320
Tepkime puanı
1,857
Puanları
23
Konum
Merkez
Arazide kayda değer işaret veya emare görünmüyor.
Doğallık söz konusu.
Benzetmelerle hareket edilemez.
Kendi işaretlediğiniz yerleri yakından incelemek size kalmış.

Yalnızca, bu kaplumbağanın da doğal olduğunu düşünmekle beraber tuzaklı bir giriş bulma şansın var diyorum. Dur ben şuna bir bakayım derseniz, o yukarıdaki oval kaya yaylanın aşağısındaki evlerin üstüne yuvarlanmasın aman... ?

Ekli dosyayı görüntüle 270267
 
Üst