Ormanda tuaf bi olay yaşadım

Bubuuuu

Yeni Üye
Merhaba adım Burak belçikada yaşıyorum, büyük ormanlar var yaşadığım bölgede sık sık giderim dün ormanın ortalarına doğru dedim bi kaybolim bi ara çalıların arasında sanki bi çocuk mezarı gibi taşlar vardı yerde yaklaşırken nerden çıktığını anlamadığım iki tane güvercin kafama doğru geldi kanat çırparak uçup gittiler sonra orda kötü bi hisse kapıldım yani daha fazla kalamadım bi anda gitme isteği doğdu içime bayağa tuaf bişeydi.. acaba bi açıklaması olabilirmi ?

mayhem

Co Admin
Co Admin
Merhaba güvercin iyidir kötü anlama gelmez götü varlık düşmanıdır arastirabilirsin 😊 ıssız yerlerde olabilir böyle şeyler eski bir mezarlık alan olabilir gördüğünüz resim yada görsel olmadığı için net birşey söylemek bu konuda yanlış olur . Fakat güvercinler carpilmana bile engel olmuş olabilir geçmiş olsun.

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Mayhem ustama katılıyorum.
Peki bu olaydan sonra hiç farklı rüyalar gördünüz mü?

sanal defineci

Bilgili Üye
dostum ormanlar sandığın kadar mahsun yerler değil..bazı nadir türler hala buralarda saklanıyor olabilir ..kötü şeyler de mutlaka var malesef..güvercinler seni korumuş...bi nevi engellemişler..ormanda asla tek dolaşmayın.illa tek gezeceksenizde yanınızda mutlaka ateşli silah olsun..hatta bi ayıyı devirecek sağlam bi silah...bende eniştemle ormanda define arıyordum..sonra o çıplak bir çocuk boyutunda bi şey görüyor..aramızda yirmi metre falan var.çalı hareket ediyor...ben o sanıyorum,o ben..bana buralarda ev falan varmı diye sordu.olayın şokuyla başta anlamadım ancak sonra fark ettim..eniştem çıplak,soluk beyaz birini gördüm dedi..yada çıplak bi yaratık..beni görünce kaçtı dedi..benim hemen arkamdaki çalıda saklanıyormuş.ben arkamda bi hışırtı duydum ama eniştedir diye dönüp bakmadım bile.herneyse korkmasın diye yakınlarda bir çiflik var dedim..adamın özürlü bi oğlu vardı her halde odur dedim.halbuki en yakın köy 150 kilometre uzakta..allahın dağındayız...6 saat dağa araçla tırmanmışız...2 saat yaya yürümüşüz..ormancılar bil çıkamıyor buralara...yaban keçileri gibi tırmanmışız kayalıklara..mersini bilen bilir...

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
6 saat dağa araçla tırmanmışız...2 saat yaya yürümüşüz..ormancılar bile çıkamıyor buralara...yaban keçileri gibi tırmanmışız kayalıklara...
O nasıl bir motivasyondur? Nasıl bir hazinenin peşindeydiniz :oops:
İş yarım kalsa git gel.Techizat taşı.Birşeye ihtiyacın olsa ayrı sorun.Zaten gittiğiniz yerde tekin değilmiş.
Öte yandan gördüğünüz varlık tılsım sonucuysa doğru izdeymişsiniz.
Böyle hikayeleri severim:love:

sanal defineci

Bilgili Üye
hem gezi ,hem tırmanış,hem kanp...tabi aslında maksadımız tamamen define avı..oyle dedektör falanda yok yanımızda....aşırı bi özgüven..bazen yaptığımız onca saçma sapan şeyi düşününce ne kadar salakmışız diye iç geçirmedim desem yalan olur...yer çamlı yayla..mıntıka olarak cehennem deresi mevkisi..benim gezdiğim dönem 25 sene evveli..altımızda hurda bi lada jip...adnan diye bi arkadaşımız üzerine kurukafa ,çıkartmalar yapıştırmış.dağ tepe geziyoruz..amaçsız,umarsız...korsan misali..üç kafadar her sene on beş günlüğüne tatil yapıyoruz..bi yaz egedeyiz,bi yaz,akdenizde,bi yaz trakyada ...sonra bi arkadaş anlatıyor cehennem deresi diye bi bölge var el değmemiş.sık ormanlar,dağlar,uçurumlar,vahşi doğa,.jurasik park gibi bi yer.tabi sponsor da lazım...eniştemi tatile gidiyoruz ,kamp yapacağız diye kafalamışım.çadırlar,kumanyalar alınıyor..alet edevat,çekme halatı her şey tamam....neyse günlece ormanlarda,dağlarda geziyoruz..mağaralarda,kovuklarda sabahlıyoruz..enişte pert..geri de dönemiyor..ne yol var,ne iz..tamamen bize muhtaç.ağlıyor ,sızlıyor,saydırıyor küfürleri..neyse 1 hafta kadar gezdikten sonra arabayla ceyhana indik..ordan da doğru şakir paşaya (havaalanı).enişteyi bırakıp,adanada 3 gün daha kalıp eve döndük...hayatım boyunca uçarı,özgür ruhlu birisi olarak yaşadım..çok yer gezdim..bir çok anı topladım..pişmanmıyım deseniz gene dünyaya gelsem aynı yoldan gider aynı şeyleri tekrar tekrar yapardım herhalde..zaten definecilik te tam anlamıyla budur bence..

Cem_Eratik

Yeni Üye
sanal defineciye katılıyorum bu heyecandır insanı doyuran tamamen