Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Bu konuya yorum yapan tüm ustalar ironi yapamıyonuzmuu. İSPATLADIM. ya size bu arkadaşta değil bunlar. Resimler alıntı İRAN. DAN. Usta bura alımsatım fiyat mekanı değil.
Sevgili ustam dediğin doğru fotoraflardan iki tanesi irana ait sizin paylaştığınız ve diğer 1 adet foto daha fotoları tek tek atarken araya karıştı onun için sizden özür dilerim ama diğer fotolar gerçektir ve hiç bir şekilde burda insanları kandırma veya hata zamanını çalma gibi bir düşüncem yok tabiki inanıp inanmamak size kalmış bir durum bu değimi yanlış anlamazsınız umarım tekrardan tşkler değerli yorumlarınız için. selametle kalınBu konuya yorum yapan tüm ustalar ironi yapamıyonuzmuu. İSPATLADIM. ya size bu arkadaşta değil bunlar. Resimler alıntı İRAN. DAN. Usta bura alımsatım fiyat mekanı değil.
Ustam Tşkler yorumun için Teşekür ederim Allah razı olsun.(Arkadaşların iranlı bir tanıdıkları varmış bakalım yurt dışına gidebilir.)Daha iyi bir seti 105 bin tl ye sattım , sizdeki parçalar 2 hatta 3 ayrı set gibi duruyor. Benim sattığım kemer , kolye , taç , bileklik 2 adet , küpe ve 5 adet yüzüktü . Hepsinin üzerinde 10/10 kondisyon aslan kafası vardı tam set halinde idi. yaklaşık 4 yıl önceydi. Şimdi resmi koleksiyonerler yani alım satımı kendi arasında takas olarak gösterip kılıf uyduranların %60 ı iflas etti , şahsi müzeleri olan koleksiyonunu sergileyen adamlar bayrak çekti. Kime satacaksın ? 4 yıl önce bile berbat olan fiyatlar şimdi nasıldır sence .
Sabırlı olmayı öğrenmen gerekiyor.yahu mübarekler Mal bulanındır usta uyandırmasa hala devam edeceksiniz yorumlara.kimse yanlış anlamasında ben veya bi başkası bu malzemeleri kendi elleriyle çıkaracak böyle bi sitede hem kendini hem elindeki malzemeyi deşifre edecek.adamın gerizekalı olması gerek bunu yapması için.nedenmi?adamda timülüse girecek tecrübe birikim ve bilgi olacak girip malı alacak sora burda servis edecek:zuhaha::zuhaha::zuhaha:sadece güzerim.yok efendim ilk odadan çıkmışta diğer odalara girememişte.arkadaşım timülüste 10 tane mezar odası varda bizmi bilmiyoruz.kimi yiyosun Mal bulanındır ustam sizide dikkatinizden dolayı ayrıca tebrik ederim