hayalsaati
Bilgili Üye
Benim özel bir durum var. Çalışmadım. Üç ay önce ayrıldım. Halkalardan uzak dur dediniz buna takıldım?
çay eşliğinde konuları tarayınız. epey yazıp çizdik, keza bizden önce de yazılıp çizildi. daha net bir tablo çıkar karşınıza.Benim özel bir durum var. Çalışmadım. Üç ay önce ayrıldım. Halkalardan uzak dur dediniz buna takıldım?
Resimleri ekledim ustam bir bakar mısınçay eşliğinde konuları tarayınız. epey yazıp çizdik, keza bizden önce de yazılıp çizildi. daha net bir tablo çıkar karşınıza.
taşın olduğu alanın fotoğrafı var mı ? Bulduğunuz alan Ermeni yerleşimi mi ?Resimleri ekledim ustam bir bakar mısın
Evet eski ermeni yerleşimi var yakınında. Bu bölgeye kale diyorlar. Taşın çıktığı yeri gördüm bir karı ya var ya yok toprak altında. Dikçe bir yamaç burası. Yamacın alt düzlükle tepe noktası ortalarında. Tepe üstünde düz bir yer var iki dönüm tarla kadar. Arkadaşlar tek tek yapıyorlar. Para buluyorlar ama para karışık. Roma ermeni hatta osmanlı. Sadece iki sarı bulmuşlar gerisi bronz gümüş. Sayı 200 ü geçti diyorlar. Ancak tek tek ve bölge halkından 20- 30 kişi ben de bu kale dedikleri tarlada bir çubuk deneyeyim dedim 50 cm de bir eski dövme mıh deriz başı köşeli çivi çıkardım. Onun gibi çok çıkıyormuş. Ermeni bölgesi bir km uzaklıkta ama kilise varsa da bilgim yok. Bana 100 km uzaklıkta ha deyince gidemiyorum. Haftaya gidersem her yanı fotolarım.taşın olduğu alanın fotoğrafı var mı ? Bulduğunuz alan Ermeni yerleşimi mi ?
Güneyinde kilise ibadethane var mı ?
kaynak ustam hele şunun ritüeline bir bakar mısın?
)
açıkçası halkanın uçları böyle ayrık olmaz.Evet eski ermeni yerleşimi var yakınında. Bu bölgeye kale diyorlar. Taşın çıktığı yeri gördüm bir karı ya var ya yok toprak altında. Dikçe bir yamaç burası. Yamacın alt düzlükle tepe noktası ortalarında. Tepe üstünde düz bir yer var iki dönüm tarla kadar. Arkadaşlar tek tek yapıyorlar. Para buluyorlar ama para karışık. Roma ermeni hatta osmanlı. Sadece iki sarı bulmuşlar gerisi bronz gümüş. Sayı 200 ü geçti diyorlar. Ancak tek tek ve bölge halkından 20- 30 kişi ben de bu kale dedikleri tarlada bir çubuk deneyeyim dedim 50 cm de bir eski dövme mıh deriz başı köşeli çivi çıkardım. Onun gibi çok çıkıyormuş. Ermeni bölgesi bir km uzaklıkta ama kilise varsa da bilgim yok. Bana 100 km uzaklıkta ha deyince gidemiyorum. Haftaya gidersem her yanı fotolarım.
taşın olduğu alanın fotoğrafı var mı ? Bulduğunuz alan Ermeni yerleşimi mi ?
Güneyinde kilise ibadethane var mı ?
@kaynak ustam hele şunun ritüeline bir bakar mısın?
)
Evet eski ermeni yerleşimi var yakınında. Bu bölgeye kale diyorlar. Taşın çıktığı yeri gördüm bir karı ya var ya yok toprak altında. Dikçe bir yamaç burası. Yamacın alt düzlükle tepe noktası ortalarında. Tepe üstünde düz bir yer var iki dönüm tarla kadar. Arkadaşlar tek tek yapıyorlar. Para buluyorlar ama para karışık. Roma ermeni hatta osmanlı. Sadece iki sarı bulmuşlar gerisi bronz gümüş. Sayı 200 ü geçti diyorlar. Ancak tek tek ve bölge halkından 20- 30 kişi ben de bu kale dedikleri tarlada bir çubuk deneyeyim dedim 50 cm de bir eski dövme mıh deriz başı köşeli çivi çıkardım. Onun gibi çok çıkıyormuş. Ermeni bölgesi bir km uzaklıkta ama kilise varsa da bilgim yok. Bana 100 km uzaklıkta ha deyince gidemiyorum. Haftaya gidersem her yanı fotolarım.
Birileri nick olayına takmış durumda. Birincisi yıllardır bir çok sitede bu nicki kullanırım. Uzun bir dönem radyo programcılığı yaptım bu nicki kullandım programın adı da aynısıydı. Nick aslında internette bir gerçeğin perdelenmesidir. Googleye yazarsanız face sayfalarına radyo sayfalarına ulaşır perdenin ardındaki gerçek ismi de görebilirsiniz. Yok göremezseniz burdan sorun açıktan da yazarım.bak ne yazmış nik olarak hayalsaati
:20: