Kiymetli Kardaslarim,
Yazdiklarinizla bizi mahcup ettiniz.
Allah cc cumlenizden razi olsun.
Akibetinizi hayreylesin.
Helalinden bol riziklar nasip etsin. Amin.
İnanin ben hic uzulmedim.
Okuyan kardasimiz biraz uzulmus.
Kafaya da takmis degilim.
Yazimda dedigim gibi;
Yazilanlar kaybolmiyor.
Cubuk diye aratilinca googlede,
Yazilan hersey karsimiza cikiyor.
Bu yazilanlari okuyacak bircok kardasimiz,
Bunlarin eline dusmekten kurtulacak.
Gayemiz budur.
Yeter artik diyoruz:
Kimse define isiyle kiyisindan kosesinden ugrasanlari kandirip fahis fiyata cubuk satmasinlar. %500 %1.000 kar marji hangi sektorde kaldi?
Hemide gercekleri saklayarak,
Yalanlar soyleyerek..
İnsan karpuz alsa, ham ciksa hayvani varsa ona yedirir yoksa cope atar. Zarari az olur. Altin bulur diye satiyorlar, buna inananlari kostebek yapiyorlar tesbihde hata olmasin. Cok buyuk maliyetlere sebep oluyorlar. Cubuga verilen paranin belki 10 kati 20 kati masrafa neden oluyorlar. Zaman ve para kaybina yol aciyorlar. Yazik degil mi ummeti Muhammede..???
Cubukla bosluk bulmada mahir olunca, cogu yerler eleniyor. Bu buyuk bir kazanctir. Kendimden ornek vereyim:
Oda/bosluk YOK dedigim hicbir yerde oda/bosluk cikmamistir. Cikmaz da. Bundan eminim ve iddaliyim. Oda/Bosluk var dedigim yerde ise azda olsa, onlarca sebeplerden dolayi YOK olma ihtimali her zaman vardir. Hal boyle de olsa bu ahval bile kazanctir.
Bugun whatsupdan yazmislar:
Bir yere bakmistim 2 hafta once. 4 oda var demisler.Hatta bana mala ile baktirdik dediler. Ben aleminyumla dolastim, asagida bir kaya bile yok, komple toprak dedim. Tereddut yasadilar orada. Zira baktirdiklari cihazdan oda kacmaz bende biliyorum. Kendilerine; cihaza birsey demem amma kullanicisi yetersiz olabilir dedim. Biz parasiz islem yaptigimizdan kiymeti olmuyor herhalde
Ozel araziydi. Bugun jsb sokup dalmislar. Hakikaten yumruk biyuklugunde bir kaya bile cikmamis. Durum budur. Bu tespit az birsey midir? Bence degildir. Bu is 6 liralik aleminyum cubukla oluyor. 1.000 liraya cubuk almama gerek var mi? Yok. Bildiginiz uzre meselenin tamami cubukla da alakali degil.
Cubuk sevgisi ve gercegi farkli bir olay.
En kiymetli dedektoru ve alan taramayi satin alsam, kac yerde kullanabilecegim. Her bagaj kontrolunde basima bela olmayacak mi? Cihazsizda aslinda bu isler tam olmuyor. İlla cihazda sart. Amma memleketimizin sartlari da malum.
Cubukla bul,
Cihazla tespiti onayla.
Prosuduru yerine getir
İslem yap.
Siralama boyle olmali.
Lakin her zaman olamiyor maalesef.
Cubukla alakali bir bilgiyi tekrar ederek konuyu kapatayim insallah:
Cubuk tuttunuz.
Bir yere goturdu sizi.
Tam ustune geldiginizde ALTİN sinyali verdi. Mineral testi yaptiniz yine sadece Altin isareti verdi.
Bosuna ugrasmayin.
Asagidaki farkli bir mineral
Yada demirdir.
Altin varsa da orada degildir.
Uzaginizdadir.
Bulamazsiniz.
Bir kardesimizin tespitiyle;
6.400 metre kare icindedir.
İnat etseniz bu 6.400 metrekareyi adim adim dolassaniz yine de noktalama yapamazsiniz. Onlarca sebebi var.
Biz cubukcu olarak altini bulamayacak miyiz? Bulacagiz insallah. Biraz daha zamani var herhalde. Hep beraber sabrimizi muhafaza etmemiz gerekiyor.
Bosluk bulmaya devam.
O bosluklarin birisinde zaten altinla bulusacaksiniz. Buna inaniyorum.
Hepinize saygi, sevgi ve hurmetlerimi sunuyorum.
Varliginiz yeterli benim icin.