çubuk için ne desek ne yapsak azdır @BulursamKader25 ustam, dedektör mü alsam?çubuk mu alsam? düşünüyordum baktım herkes çubuk tavsiye ediyor, burdaki diğer ustalardan da Allah razı olsun her şeyleri bildiklerini paylaştılar, düşündüm ki, herkes çubuk çubuk diyor vardır bunda bir iş deyip çubuğa merak sardım ve 1 yıldan fazla oldu çubklar benim olmazsa olmazım, her yerde yanımda çubuklarım var, bazen cebimde ble götürüyorum, pişmanlığım yoktur, ALLAH EBEDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN diyorum, yardım isteyenlere de her zaman yardıma hazırım, bildiğim tecrübemi paylaşıyorum, bizi fahiş para vermekten kurtardınız .......
burası çok önemli ustalar geçenlerde aşırı define meraklısı lokanta da garson olarak çalışan bir arkadaş ben de çubuk var dedi, gidip bir kaç yere bakalım dedik, arkadaş getirdi malzemesini, kundaklı pirinç çubuk, üzerinde elektronik bir devre var, çubuğa bağlı, aç çalıştırdedim baktı baktı ortada hiç bişe yok, geliyor geliyor elimde ki altın yüzüğü yakalıyor, çok da zengi n bir yerdi, ADAM 3000 TL Para verip almış, maliyeti 40-50 tl. yi geçmez, elde var hala sıfır........ durum böyle vesselam.............
burası çok önemli ustalar geçenlerde aşırı define meraklısı lokanta da garson olarak çalışan bir arkadaş ben de çubuk var dedi, gidip bir kaç yere bakalım dedik, arkadaş getirdi malzemesini, kundaklı pirinç çubuk, üzerinde elektronik bir devre var, çubuğa bağlı, aç çalıştırdedim baktı baktı ortada hiç bişe yok, geliyor geliyor elimde ki altın yüzüğü yakalıyor, çok da zengi n bir yerdi, ADAM 3000 TL Para verip almış, maliyeti 40-50 tl. yi geçmez, elde var hala sıfır........ durum böyle vesselam.............