o değil ben siliyorum. Çünkü daha site nedir işleyişi nasıldır. Onu uyaranlar kimler bilgisi dahi yok. Pek de umurunda olduğunu sanmıyorum bu şahısın. Çünkü saygısız. Hem saygısızlık yapıyor hemde fikirlerine saygı bekliyor.... Heyhat heyhatt.. Yönetici kadrosu buranın tüm işleyişinden sorumlu kişilerdir: Yeşil renkli, sarı renkli ve en son Kırmızı renkliler buranın yönetici kadrosudur.... Eyyy Cahil cühela ve saygısız arkadaş sözlerim sana.... Bak sana o kadar insan yanlış yoldasın diyor sen hâlâ düşünmüyorsun ben nerde yanlış yapıyorum diye.!! Varsa bilimsel bir söylemin buyur ? Senin bu yönde fikirlerine kimse kilit vurmaz burda.!!! Ama yok sen ne yapıyorsun çamur at izi kalsın hesabı yürüyüşüne devam ediyorsun... Bir yere gittiğinde önce oranın kuralları nedir nasıl hareket etmeliyim diye düşünür ona göre adabı muaşeretle hareket edilir.. Ama sende bu yok, Birşey bildiğin de yok. Boş teneke gibisin çok sesin çıkıyor içi boş.... Tekrar söylüyorum varsa ilmi ve sistemsel bir eleştirin buyur, Yoksa gururlu ol ve kovulduğun yere tekrar gelme.!!!Anlamadığım şey neden iki de bir mesajlarını silip yüklüyorsun ayrıca usta neden engeleniyor herkes fikrini söylüyor burda ben böyle biliyorum.Ayrıca ispatlacaksan bir müdet beklerim.ancak benimde ok bekleme şansım yok çünkü herşey dövize göre olduğu için fiyatlar yükseliyor.
Son düzenleme: