Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH kardeşim şakul konusunda dogru kaynaklar neler öğrenebilirmiyim, onerecegin kişi ve kitap varmi

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam güzel kardeşim, sen yüreğinde yer açmışken sana yardımcı elemanda oluruz, sana göz kulakta oluruz, sana can ciğer de oluruz, yeterki yolun hak yolu olsun, yeterki böyle olduğun gibi ol, yeterki inan, yeterki güven, biz burdayız kardeşim benim,
Eyvallah ustam

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam güzel kardeşim benim, şimdi birçok kardeşimin ve benimde merak ettiğim sorular var, tum testlerde yaptigin gibi, bircok ustanin tercihi şakülün metal cinsi pirinç olmazsa olmazı, boslukta balon harici baska ne gibi alternatif olabilir, kuuk plastik kapali siselerde olabilirmi, şakülde ip boyu sabitmi, yoksa inç değerlerine göre mi arama tarama yapılacak, toprakta olduğu gibi kasa ve kaya mezarlardaki özelliği nasıl, alan taramada ortalama tespit mesafesi ne kadar, hani video öncesi bazı meraklari gidermen açısından soruyorum, gerçekten hepimizin kulağı sende.
Ustam sana zahmet madde madde sorarmısın

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam güzel kardeşim benim, şimdi birçok kardeşimin ve benimde merak ettiğim sorular var, tum testlerde yaptigin gibi, bircok ustanin tercihi şakülün metal cinsi pirinç olmazsa olmazı,

1. boslukta balon harici baska ne gibi alternatif olabilir, küçük plastik kapali siselerde olabilirmi, balon sadece sağ çubuk tami olacak, yoksa iki cubuktami,
2. şakülde ip boyu sabitmi, yoksa inç değerlerine göre mi arama tarama yapılacak,
3. Toprakta olduğu gibi kasa ve kaya mezarlardaki özelliği nasıl,
4. alan taramada veya metal tesbitinde ortalama tespit mesafesi ne kadar,

hani video öncesi bazı meraklari gidermen açısından soruyorum, gerçekten hepimizin kulağı sende.

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam güzel kardeşim benim, şimdi birçok kardeşimin ve benimde merak ettiğim sorular var, tum testlerde yaptigin gibi, bircok ustanin tercihi şakülün metal cinsi pirinç olmazsa olmazı,

1. boslukta balon harici baska ne gibi alternatif olabilir, küçük plastik kapali siselerde olabilirmi, balon sadece sağ çubuk tami olacak, yoksa iki cubuktami,
2. şakülde ip boyu sabitmi, yoksa inç değerlerine göre mi arama tarama yapılacak,
4. alan taramada ortalama tespit mesafesi ne kadar,

hani video öncesi bazı meraklari gidermen açısından soruyorum, gerçekten hepimizin kulağı sende.

İçi boş pirinç şakül , kullananlar var fakat hala deneme aşamasında , balon hangi elinizi kullanıyorsanız o tarafta olacak

50 cm boy yeterli , şakül bel hizasında olacak.

Kasa veya kaya mezardada aynı durum söz konusu yanlız kasadan şüphelendiğiniz yerin tam ortasında tutun şakülü mezarda aynı kurallar geçerli.

500 m2 ile 1500 m2 arası tespit edilmiş araştırmalar mevcut.Benim cihaz 500 m2.

Saygılar.

GERMO

Engellendi

İçi boş pirinç şakül , kullananlar var fakat hala deneme aşamasında , balon hangi elinizi kullanıyorsanız o tarafta olacak

50 cm boy yeterli , şakül bel hizasında olacak.

Kasa veya kaya mezardada aynı durum söz konusu yanlız kasadan şüphelendiğiniz yerin tam ortasında tutun şakülü mezarda aynı kurallar geçerli.

500 m2 ile 1500 m2 arası tespit edilmiş araştırmalar mevcut.Benim cihaz 500 m2.

Saygılar.
@ZİKRULLAH ustam, ben bosluk tesbitini cubuk ve balonla yapiyorum dediginiz icin cubuk yzdim, sakulde yine sakulu tuttugumuz eldemi oluyor balon,

Desene yüzyılın buluşu, birşey yazmanın anlamı yok, maşallah eyvallah demek lazım, Allah cc esirgesin korusun kardeşimi inşallah, gözümüz yolda,.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
Ankasilda ZİKRULLAH ustadan bilgilri alacaz, ondan igrenelim, bilgi kirliligi ve zan esittir kotu sonuc

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam, ben bosluk tesbitini cubuk ve balonla yapiyorum dediginiz icin cubuk yzdim, sakulde yine sakulu tuttugumuz eldemi oluyor balon,

Desene yüzyılın buluşu, birşey yazmanın anlamı yok, maşallah eyvallah demek lazım, Allah cc esirgesin korusun kardeşimi inşallah, gözümüz yolda,.
Ustam şakülde gerek yok balona

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH ustam kardeşim, sen ders notlarını yazmaya başla, meraklılar şimdiden özel mesaj kutusunu temizlemeye başlamıştır, sen bizlere ogretki bizlerde çiragin olarak ogrenmek isteyenlere destek olalim, eski bir egitimciyim nasil olsa, her şeyde istek olacak Merak olacak güven olacak, sende sabır taşını temizle güçlendir şimdiden, yolun açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...