kabakburgiba usram bunun eğitimini mi aldiniz, sarkaçmi kullaniyorsunuz ustad
evet sarkaç kullanıyorum.şu anda tesbit ettiğim bi yer üzerinde çalışıyorum.tünelli 2 odalı bi yer.tünelden odalara giriş kapısı kapalı.derinlik ölçülerini almam gerekiyor.sarı kız hiç yok.krokisini çizip üstten net ölçülerini alıp,tüm fizibilitesini bitirince açmadan önce paylaşırım.fotolayacam,belki video da çekerim.en son hep beraber açarız.bu bize tecrübe olur.karotlada bi delebilirsem o daha iyi olur.içerdeki yılanlarıda canlı canlı seyrederiz.@kabakburgiba usram bunun eğitimini mi aldiniz, sarkaçmi kullaniyorsunuz ustad
@zikrullah kardeşim.şu anda insanda bulunan hastalıklarla uğraşıyorum.çin de bi hocam bazı bilgiler vermişti.vücudunun neresinde bi rahatsızlık varsa bunu rahatlıkla söylüyorum.ama türleri konusunda baya bi araştırma yapmam gerek.yerini net söylüyorum fakat ne kanseri olduğunu daha çözemedim.hangisinde kaç tur yapıyor,eni boyu da tamam.argeye devam.yediğimiz içtiğimiz gıdalarda tamamladım.mesela bana zararlı bi gıdayı yediremezler.marketçiyide gider direk uyarırım.mahallemde sattırmam.şu kolanın önüne geçemiyoruz.tuz,u millet anlamaya başladı çok şükür.suda daha anlayamadık.tarım ilaçları çok kötü,deterjanlar çok kötü.kanser,kanser kanserr.
@kabakburgiba ustam kızma ama bende bazı yöntemleri ara sıra aklıma geldikçe birşeyler deniyorum, sol el avuç içi parmaklarda dahil, vücudun şeması olacak şekilde çakra noktaları var, ilk başlarda iki noktada sola doğru enerji Şase si olduğu farkına vardım, ustam iyi olan bir kelimeyi tekrar ettiğinde o dilege kavusursun, birkaç gün bol bol dua ile ordaki arızanın sorunun bitmesi gitmesi için Rabbim e yakardim, bir baktım bir kaç gün sonra onlarda sağa dönmeye başladı, çocukların üzerinde deniyorum çakra noktalarında sol elimi üstüne bırakıyorum, maşallah saat gibi ler, sebze Meyve yiyecek üzerinde tutuyorum, alırken aldığımın az ve öz temiz olmasına dikkat ettigimden yiyecek ve içecek te olumsuz bir şey yok, çünkü yıllardır eve Cola girmez zararlı olan girmez, gerçekten soru sormadan sadece 25 cm ile 30 cm arasında tutuyorum ipi, ustam bizlere iyi bir eğitimle çok güzel işler yapabilecegimize inanıyorum, düşün ustam eğitim çarkı ile her ilden birer ikişer yetistirilenle, onların egitecekleri güzel imanlı olanlarla neler yapılacağını, ustam derinlere dalacak eğitim lazım bizlere, ham bir güç cahil bir yetenekle derinlerde bogulur insan,@zikrullah kardeşim.şu anda insanda bulunan hastalıklarla uğraşıyorum.çin de bi hocam bazı bilgiler vermişti.vücudunun neresinde bi rahatsızlık varsa bunu rahatlıkla söylüyorum.ama türleri konusunda baya bi araştırma yapmam gerek.yerini net söylüyorum fakat ne kanseri olduğunu daha çözemedim.hangisinde kaç tur yapıyor,eni boyu da tamam.argeye devam.yediğimiz içtiğimiz gıdalarda tamamladım.mesela bana zararlı bi gıdayı yediremezler.marketçiyide gider direk uyarırım.mahallemde sattırmam.şu kolanın önüne geçemiyoruz.tuz,u millet anlamaya başladı çok şükür.suda daha anlayamadık.tarım ilaçları çok kötü,deterjanlar çok kötü.kanser,kanser kanserr.
@sef_er ustam güzel kardeşim,@GERMO ustam sasirttin beni sarjaci gunluk kullanimami adapte ettin, bu konuyu arastirmissin, hani bu konuda carsaf dosemedin kardesim, hani nerde
şu tohum işini biran önce çözmemiz gerek.yeterli laboratuarlar olmadığı için araştırılamıyor. mu acaba.yoksa bu memleket yol geçen hanımı.ama şunda eminim.bazı şeylere devlet bile bile göz yumuyor.mesela.tütün üretiminde,her türlü yasaklı ilaç kullanılıyor,hiç bir önlem yok.hepsi a.rikalı .yazacak konuşulacak çok şey varda,siteyi zora sokmayalım.Ustam tohumunu israilden alip ektigimiz gdo lu bugdaylarla yapilan ekmeklerede bak sana zahmet. Illaki denk geleceksin. Cunku ithal edilen bugdayda var onlarin durumu nedir bilemiyorum. Ama ciftcimiz bugday satacaksa kanunen yerli tohum kullanamiyor. Vatansever oldugumuz icin yasaylada kansere davet cikartiyoruz cok sukur.
Bu arada cihazın yazılımınıda ben yazdım c dili ile yazıldı.En çok şu sorulacak ustam mikro denetleyicilere yazılımları yükleyemedim sanırım hazırlanışı hakkında da video gerekecek
![]()
yardımcı eleman aranıyor
![]()
@sef_er ustam güzel kardeşim, bak sitede, çubuğun ustası @BulursamKader25 ustamın, şakülün ustası @kabakburgiba ustamın konularında, @Mhmt82 ustamın ve benim ve diğer ustalarımın konularında çok var çubukla ve şakülle ilgili yazı, okumanı isterim, birde şaküle bilimsel dil ve göz ekleyen ZİKRULLAH ustam var,şimdiden okumaya başla bence, yoksa burda yazmakla bitmez..@GERMO yav arkadas nasil insanlar var burda hayret ya sen sakulu anlatır mısın evde nasil kullaniyorsun kardes