Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GERMO

Engellendi
Güzel kardeşlerim dualarınızı esirgemeyin ZİKRULLAH kardeşimizden, toprağın suya ihtiyacından daha fazla, bizlerin bu zamanda iyi dileklerle dualara ihtiyacımız var, biliyorsunuz meyve veren ağaç, faydalı yararlı her insan her zaman taşlanır, RABBELALEMİN bizleri sizleri, vatana millete ümmete faydalı yararlı bu güzel kardeşlerimizi, ümmeti ve inananları, her türlü kötülük ve kötülüklerden kötülerin şerrinden, kaza belalardan, şeytanın şerrinden, her türlü büyük ve küçük bütün günahlardan korusun RAHİMU RAHMAN, Amin.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
Tamam buyuralimda @ZİKRULLAH yok, bugun iki, teessüf ederim
@sef_er ustam, bekleyelim ve kaza bela uzak olsun diye dua edelim, inşallah gelecektir @ZİKRULLAH kardeşim, ustam sabır zırhını kuşan, bugün gelmedi gelemedi belkide, hayırlısı olsun yarın olsun ustam sabır,

@sef_er ustam memleketimizde bir çok olumsuz örnekler gördüğümüz den, inşallah başına bir kaza bela gelmesin, çünkü düşünmek istemiyorum, projeside insan canından önemli değil ustam, onun için dua istedim sizlerden.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
Amin ustam o nerden cikti ya, hic aklima gelmedi, vardir bir meşguliyeti, bi ara selam verse yeterdi onun icin sitem ettik

GERMO

Engellendi
@sef_er ustam güzel kardeşim, benim için bu vatan bu millet bu ümmet ve burdaki bu sitedeki tüm kardeşlerimin yüreği canı kanı, benim için dünyanın en büyük definesinden, hazinesinden daha kiymetlidir, buna inan.

sef_er

Operatör
Arkadas tlf yokki arayalim bu aksam bir uğrar insallah

GERMO

Engellendi
sef_er ustam, hem patent işleri hemen öyle paldir küldür le yapılacak işler değil, belki işleri bitmedi, belki daha devam ediyor,

sef_er

Operatör
Prensip sahibi sakul islerini halletmeden siteye girmeyim demiştir, ama gelsin bir tlf alalım, yonetimden rica ederiz kabul ederler herhalde

sef_er

Operatör
En ufak durunda herkesin tlf aliyoruz genelde boyle, arkadasim bir mail adresi de yokki mail atalim, bakalim ne Zaman dönecek

ZİKRULLAH

Engellendi
Ustalar başımda büyük sıkıntı var.Araziden yeni geldim büyük mal bela oldu dua edin.

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam kardeşim inşallah büyük bir sorun yoktur, Allah cc yardımcın olsun, anladım bir sorun var, ben bunu hissettim, Rabbim yardımcın olsun, dualarımız seninle bil kardeşim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...