Dostlar ustalar kaç saattir 36 sayfayı soluksuz okudum.. Kâh güldüm kah heycanlandım bayada meraklandım. Ama son sayfalar beni biraz ürküttü arkadaşa noldu ? Başına bi işmi geldi ? ALLAH korusun realden tanıyan bilen varmı yada adını soyadını bi araştırıp sahip çıkalım.
@
Gönül_Eri kardeşim, şu net alemi öyle bir alem olmuşki, ne ak ne kara belli, ne dost ne düşman belli, hep iyi olanlarda kolay kolay takilmaz şu net curcunasında, bir bakarsın çok güzel biri, maskesini çıkarsan, ya hayvandan aşağı, ya çakal, ya tilki, ya p.ç, ya Bukalemun, net alemi bir yana bizim sitemiz bir yana, burda yokmu binbir surat, bakiyorumda her türlü kurumdan var ha var, çılgını var haşarısı var, yaramaz bir çocuk zihniyetinde olan var, yabancı meraklılar, gözü kulağı büyük olanlarda var yok değil, ha var varda karpuz degilki, kavun degilki koklayasin kicini iyimi kötümü diye,
@
ZİKRULLAH kardeşimizde 1 aya yakındır, ustalarım benim bu yontemim uğraştığım bir cihaz var dedi, kimseden para istemedi, kimseden bir şey de istemedi, dediği sadece projem bitsin, patentini alıp herkese ücretsiz dağıtacağım, yapamayan olursa malzemeyi alsın göndersin bana, cihazı yapıp göndereyim dedi, ne yalanı var ne ard niyeti, nede karşılık bekliyor, bizlerde bosbogazliklarla moral bozmak yerine, Vatansever imanlı bu kardeşimize bol bol dua edelim, hepinizden ALLAH CC razı olsun inşallah.