Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
szihoprenic eyvallah ustam ben biraz erken davrandim, bide makine cikmadan elestirdik, yine lazligimiz tuttu herhalde neyseki ZİKRULLAH usta fazla alinmadi

ZİKRULLAH

Engellendi
szihoprenic eyvallah ustam ben biraz erken davrandim, bide makine cikmadan elestirdik, yine lazligimiz tuttu herhalde neyseki ZİKRULLAH usta fazla alinmadi
Ustam konuda anlattigim gibi düzeyli hertürlü istişareye hazırım lütfen konuda bahsettigim tiyoları herkes iyi algılasın boşa işlemden kurtarır sizleri inşallah cihazsiz bu şekilde oluyor konuda herşey açık muhakkak sonuç alacaksınız anlattıklarımı uygular iseniz tabi şahsi görüşüm herkese saygı duyarım düzeyli ise

Teşekkür ederim

ZİKRULLAH

Engellendi
Usta sordugunuz sorularin cogunun altina imza atarim ama bi gorelim inceleyelim ZİKRULLAH usta bu kadar konusuldu proje beklenti yüksek :)
Bir an kendimi satıcı gibi hissettim ustam a cevap verirken oda alıcı gibi soru soruyor.Ustam bedava bende para geçmiyor ayrıca konu bilgilerimi öğretmek için.Yeri gelmişken kısaca cihaz için açıklama yapayım dedim

Saygılar

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH usta elektronikci olman iyi zira son yazdiklarindan hicbirsey anlamadim:200:

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH usta elektronikci olman iyi zira son yazdiklarindan hicbirsey anlamadim:200:
Ustam elektrik elektronik mühendisiyim okul bitti Rusya ya gittim uzun zaman önce geldim bir yandan işimi yaparken bir yandan cihazlar üzerine calismaya başladım ne cihazlar var bende yıllardır uğraşıyorum

szihoprenic

Bilgili Üye
ZİKRULLAH usta dedigin gibi onada bi video ceker atarsin yapan arkadaslar yapamayanlara yardimci olur is ona kalsin projenin rüzgarı büyük oldu şahsım adına bi an once beklemekteyim

ZİKRULLAH

Engellendi
Bu hafta içi ilk videoyu atarım eski bir yerleşim yerinde canlı canlı tespit edip canlı canlı işlem bunun daha üstünü yapabilecek olan varsa buyursun gelsin.Salı günüde patente başvuruyorum gerekli yerler ile irtibata geçtim iyi olacak inşallah

sef_er

Operatör
Rusyada ne yaptin sayin hobidaşim, bu hobiye ordami basladin, çar deli pedronun hazineleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...