szihoprenic
Bilgili Üye
Ustam konuda anlattigim gibi düzeyli hertürlü istişareye hazırım lütfen konuda bahsettigim tiyoları herkes iyi algılasın boşa işlemden kurtarır sizleri inşallah cihazsiz bu şekilde oluyor konuda herşey açık muhakkak sonuç alacaksınız anlattıklarımı uygular iseniz tabi şahsi görüşüm herkese saygı duyarım düzeyli iseszihoprenic eyvallah ustam ben biraz erken davrandim, bide makine cikmadan elestirdik, yine lazligimiz tuttu herhalde neyseki ZİKRULLAH usta fazla alinmadi
Usta sordugunuz sorularin cogunun altina imza atarim ama bi gorelim inceleyelim ZİKRULLAH usta bu kadar konusuldu proje beklenti yüksekszihoprenic eyvallah ustam ben biraz erken davrandim, bide makine cikmadan elestirdik, yine lazligimiz tuttu herhalde neyseki ZİKRULLAH usta fazla alinmadi
Bir an kendimi satıcı gibi hissettim ustam a cevap verirken oda alıcı gibi soru soruyor.Ustam bedava bende para geçmiyor ayrıca konu bilgilerimi öğretmek için.Yeri gelmişken kısaca cihaz için açıklama yapayım dedimUsta sordugunuz sorularin cogunun altina imza atarim ama bi gorelim inceleyelim ZİKRULLAH usta bu kadar konusuldu proje beklenti yüksek![]()
ZİKRULLAH ustamBir an kendimi satıcı gibi hissettim ustam a cevap verirken oda alıcı gibi soru soruyor.Ustam bedava bende para geçmiyor ayrıca konu bilgilerimi öğretmek için.Yeri gelmişken kısaca cihaz için açıklama yapayım dedim
Saygılar
Bu arada cihazın yazılımınıda ben yazdım c dili ile yazıldı.En çok şu sorulacak ustam mikro denetleyicilere yazılımları yükleyemedim sanırım hazırlanışı hakkında da video gerekecek
Ustam elektrik elektronik mühendisiyim okul bitti Rusya ya gittim uzun zaman önce geldim bir yandan işimi yaparken bir yandan cihazlar üzerine calismaya başladım ne cihazlar var bende yıllardır uğraşıyorumZİKRULLAH usta elektronikci olman iyi zira son yazdiklarindan hicbirsey anlamadim:200: